Adam - domaci monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Cyril

Adam - domaci monitory

Příspěvek od Cyril »

Obrázek

http://www.adam-audio.com/hifi/english/HM/hm_nav.htm

Hele hele, co tu mame... nevite nekdo ceny?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jsou k sezrani co? Treba rozvirej hifi vody... a popravde receno, kolika z nas je prijemny muset sedet metr od nearfieldu pri relaxacnim poslechu hudby? Navic i ty nejmensi petipalcovy budou podle me hrat !kurevsky! nahlas, soude dle Adam A7...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Cyrile, mel by sis zmenit nick na "vedma" ;)))

matucha

Příspěvek od matucha »

no na domaci poslech... bych raci bral fakt neco jinyho...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

matucha: proc?

kexik

Příspěvek od kexik »

matucha píše:no na domaci poslech... bych raci bral fakt neco jinyho...
??? britske bednicky ako castle, mission, monitor audio atd hraju este suchsie nez monitory, a ludia si ich kupuju...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

...no hlavne jsem o nich nenasel zadny poradny info, ale mely by snad hrat jinak, nez studiovy modely, ne? Jinak moje A7 hrajou fakt hodne suse, vsechno je jakoby mnohem vybledlejsi nez jsem byl zvyklej.

matucha

Příspěvek od matucha »

proc? protoze kdyz to budu soudit dle s3a, tak to proste nejsou bedny, ktery by necemu lichotily a ja bych na domaci poslech asi raci chtel, aby vsechno hralo dobre ;-)... takze bych asi chtel jiny, treba B&W

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

No tak zrovna top modely B&W jsou extrémně analytické, což je přesně pravý opak beden, co zahrajou "všechno dobře". To by chtělo spíš najekej lavórek krmenej lampama a jako zdroj signálu gramofon ;)

matucha

Příspěvek od matucha »

kazdej ma asi jinou predstavu

me se lavorky nelibej... me se libej kulaty veci a to mi treba stara 801 mk3 matrix prisla jako pekne kulata bedna s peknym podanim akustickejch nastroju

adamy jako lavor vubec nejsou, ale sou hodne prisny, nerek bych, ze maj kulaty basy treba... vsechno znich je jak pod lupou, nekde mezi sluchatkama a reprakama bych je charakterizoval

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Ty adamy prostě nemaj ten objem a plochu membrány jako 801, který hrajou skvěle, ale v žádnym případě si nevymejšlej a neudělaj ti kulatou nahrávku z placatý.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

tak kulaty, nebo placaty?? :]

aum generator

Příspěvek od aum generator »

Cyril píše:Treba rozvirej hifi vody..
tu "hifi" sekciu tam maju na stranke uz par rokov. nevidim dovod preco by rozvirili vody teraz, ked sa im to doteraz nepodarilo.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

tyhle bily jsem tam driv nejak nezaregistroval, mam za to, ze je to novinka... no dobre s tim rozvirenim vod jsem to trochu prehnal, ja se v hifi oblasti nevyznam ,)

aum generator

Příspěvek od aum generator »

aha, ja som to chapal tak ze si az teraz objavil tu "home speakers" sekciu (ktora imho do velkej miery vyzera len ako na bielo premalovana "profesional audio" sekcia)

Odpovědět