Avantone Mixcube
-
gambler
Avantone Mixcube
Zdravim,kupil som aktivnu Avantone Mixcube na Thoman.de,cely nateseny zapojim a nic..Kontrolka sa nerozsvieti..Neviem ci je to rozbite alebo na to treba nejaky kabel specialny Slovensky (je tam switch 115-230V)..Nemate niekto skusenost?
Ci to rovno vratit..Uz ma to taha k srobovaku ze rozoberiem ten adapter,tesil som sa na to jak pes a teraz to odosielat nazad a zas cakat..Snad to nebudu posielat do Ameriky k "autorizovanym technikom"..
Ci to rovno vratit..Uz ma to taha k srobovaku ze rozoberiem ten adapter,tesil som sa na to jak pes a teraz to odosielat nazad a zas cakat..Snad to nebudu posielat do Ameriky k "autorizovanym technikom"..
Re: Avantone Mixcube
no pokud jsi mel napajec k Avantonu (co se dodava) prepnuty na 115 (USA) a soupnul jsi to do zasuvky tak jsi ho pravdepodobne odkouril. Takze asi vratit a reklamovat.
EDIT: nema to pojisku? mela by tam byt treba i uvnitr. takze mozna jen vymenit pojistku.
EDIT: nema to pojisku? mela by tam byt treba i uvnitr. takze mozna jen vymenit pojistku.
-
gambler
Predtym jak som zapojil kabel z adapteru do repraku som to prepol na 230..Adapter som ale zapojil so 115,myslis ze by to mohlo odpalit adapter?Bolo to zapojene tak ani nie pol minutky...Zapojil som zbadal prepinac a hned prepol..
Edit: Neviem to tam s tym napisom nie je to poistka?
Edit: Neviem to tam s tym napisom nie je to poistka?
Obcas se opravdu vyplati cist manual alespon to co je cervene. Zrejme to bude v pohode jen vymen tu pojistku (FUSE)?
Naposledy upravil(a) Stan dne 26 dub 2018 21:44, celkem upraveno 1 x.
-
gambler
A este bola odlepena koncovka taka umela,nieco ako podlozka co ide do repraku.. Cele je to akesi zadrbane od lepidla neviem..
EDIT: jo tam v rohu vidim kousek ty podlozky. Tak ji proste prilep zpatky. Tohle se muselo dost prehrat.
Naposledy upravil(a) Stan dne 26 dub 2018 22:01, celkem upraveno 2 x.
-
gambler
Diky moc Stan..Tak mna ani len nenapadlo take nieco kontrolovat..Nastastie som to nemal pichnute v repraku na 115 V keby odpalilo to tak by bolo horsie..A nevies jak sa otvara to na tu poistku?Nerad by som to vylomil..
Edit:Nie to nie je folia ale lepidlo z jednej dierky som to vyskrabaval ihlou tolko tam bolo toho nadrbaneho a myslel som ze to tym..A toto bolo na tom prilepene..
Edit:Nie to nie je folia ale lepidlo z jednej dierky som to vyskrabaval ihlou tolko tam bolo toho nadrbaneho a myslel som ze to tym..A toto bolo na tom prilepene..
Pokud je to standardni kryt pojisky tak vem maly sroubovak a opartne zaber za ten zobacek (odspoda) bud se to bude otvirat do strany a nebo se to bude vysouvat nahoru. Melo by to jit hladce, neboj 
-
gambler
Islo to hladce dohora,diky!!!!!!!!:D Asi si mal pravdu ,spalena co?:) Kupim to normalne u nas v obchode hej?Nie je to nejaka specialna?
nic specialniho, sila by mela byt vyrazena na pojistce a jinak mas typove oznaceni T4AL napsane na adapteru. Mrkni na pojisku ale podle oznaceni to vypada na 4A.
-
gambler
Uz to hra:D Dal som prvu poistku 250 co som doma nasiel tak to radsej vypinam a idem pozriet to oznacenie az zas cosi neodpalim..Diky moc este raz!!!
Edit:Mam len F 10Al s tou to islo ale zajtra radsej kupim T4AL nejdem riskovat..
Edit:Mam len F 10Al s tou to islo ale zajtra radsej kupim T4AL nejdem riskovat..
10A je na hrochy
Nejsem elektrikar ale to znaceni muze byt specifiky pro americky trh proste kup 4 amperovou pojistku. JInak az budes mit penize nazbyt tak neni od veci si koupit "furman power conditioner" ten nejlevnejsi typ stoji par kacek a do studia je to vynikajici vec.
https://www.thomann.de/ie/furman_m10x_e ... j7EALw_wcB
Sice te neochrani proti spatnemu manualnimu prepnuti napajeni ale je to vynikajici vec kterou urcite casem ocenis.
https://www.thomann.de/ie/furman_m10x_e ... j7EALw_wcB
Sice te neochrani proti spatnemu manualnimu prepnuti napajeni ale je to vynikajici vec kterou urcite casem ocenis.
-
gambler
Vdaka Stan moc!!Usetril si ma toho ze by som zbytocne reklamoval a cakal kym mi poslu opravenu "kocku",v lepsom pripade..V horsom by mi aj za tu moju blbost cosi zauctovali..
Vyzera to zaujimavo ,vdaka za tip..Ale myslim ze jedna mixcube a sluchatka mi budu bohate stacit na to moje hrajkanie sa..Takze ziadne dalsie nakupy,predam aj monitory stare asi..Skusil som dnes premixovat moju starsiu vec na este "nerozohranej" mixcube a nenormalny posun v kvalite..Nadobudol som pocit ze klasicke lowcost monitory v neosetrenej miestnosti su uplna zbytocnost a vyhodene peniaze..Clovek zrejme dosiahne lepsie vysledky kombinaciou jednoducheho PC speakeru bez bass boostov a efektova +kvalitne sluchatka..
O zbytocnosti zazracnych mixpluginov ani nehovorim..
Vyzera to zaujimavo ,vdaka za tip..Ale myslim ze jedna mixcube a sluchatka mi budu bohate stacit na to moje hrajkanie sa..Takze ziadne dalsie nakupy,predam aj monitory stare asi..Skusil som dnes premixovat moju starsiu vec na este "nerozohranej" mixcube a nenormalny posun v kvalite..Nadobudol som pocit ze klasicke lowcost monitory v neosetrenej miestnosti su uplna zbytocnost a vyhodene peniaze..Clovek zrejme dosiahne lepsie vysledky kombinaciou jednoducheho PC speakeru bez bass boostov a efektova +kvalitne sluchatka..
O zbytocnosti zazracnych mixpluginov ani nehovorim..
byl bych trochu opatrnejsi a nechal ten "nenormalni" posun v kvalite mixu posoudit i nekoho dalsiho. mam pocit, ze se snazis najit nejake ultimatni reseni vsech problemu sveta v jedne kostce. bohuzel, takhle jednoduchyho neni nic 
-
gambler
Nie samozrejme ze to nie je ultimatne riesenie vsech problemu:)A ten posun je naozaj velky sudim na zaklade doch mixov ktore som si vypocul v aute,na spuntoch do usi..Takze to dokazem posudit aj sam myslim..Ale vecer poslem ukazku ze ci to teda nahodou nie je len sebaklam:)