Dynaudio vs. Mackie

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
vlada
Příspěvky: 7
Registrován: 24 led 2006 22:31

Dynaudio vs. Mackie

Příspěvek od vlada »

Zdravím,

vybírám si bedny a rozhoduji se mezi Dynaudio BM5/6 a Mackie HR624/824. Rád bych si je poslechl vedle sebe, ale neznám nikoho, kdo by měl oboje a prodejce Dynaudia (audiopro.cz) nemá v nabídce Mackie a naopak prodejce Mackie (prodance.cz) nenabízí Dynaudio. Proto se chci zeptat, jestli je mezi vámi někdo, kdo vlastní Mackie 624/824 a byl by ochoten je za finanční kompenzaci přivést do prodejny prodance na poslechový test.

Pokud je mezi vámi někdo, kdo tyto bedny poslouchal v jedné místnosti, tak budu také vděčný za jakýkoliv komentář.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall »

hmm a z kde sa da stiahnut takyto soft? take zwarezovane mackie 824 by bolo super :mrgreen:





pointa tohoto postu je v tom ze si svoj thread zalozil v zlej sekcii

hero
Příspěvky: 35
Registrován: 27 led 2006 08:17

Příspěvek od hero »

no nejsem zrovna nejaky velky znalec,a audiofil,,,ale zrovna dneska coz je haluz,sme skouseli moje bm5a a ibogaina mackie624,,byla to jen chvilka protoze mi doma neco ,vali brumy do mojich peknych bednicek,, :lol:
no a k zvuku asi tolik dynaudio hralo lip basy, a krasny prostor,,,mackie mely zas take ocelove vysky :lol:,,
myslim si ze sou to obe dve dobre bedny a kdyz nemas 30 na dynaudio tak tema mekama nic nezkazis,,,
u tech dynaudii se mi i zdalo ze je netreba tolik zhavit aby hraly dobre tem,mackie bylo treba dat trochu vic-,,

djibogain
Příspěvky: 1
Registrován: 24 lis 2005 00:40

Příspěvek od djibogain »

uplny souhlas dynaudio jsou o trochu mensi bedinky nez ty 624 do 824 bych nesel leda ze mas velkou mistnost a budes to hodne hulit , prekvapilo me ze tak maly basak jak ma dynaudio bm5 je schopno zahrat tak krasne basy coz bude asi subwoferem co je v zadu / mackie ho nemaji / nevim jestli to je dobre nebo ne ale hrajou opravdu paradne i ty i ty zalezi jen na podminkach ve kterych budes tvorit . neco ma lepsi mackie / citelnejsi stredy a vysky/ neco dynaudio / prostor a basy/ tak zalezi :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

djibogain píše:uplny souhlas dynaudio jsou o trochu mensi bedinky nez ty 624 do 824 bych nesel leda ze mas velkou mistnost a budes to hodne hulit , prekvapilo me ze tak maly basak jak ma dynaudio bm5 je schopno zahrat tak krasne basy coz bude asi subwoferem co je v zadu / mackie ho nemaji / nevim jestli to je dobre nebo ne ale hrajou opravdu paradne i ty i ty zalezi jen na podminkach ve kterych budes tvorit . neco ma lepsi mackie / citelnejsi stredy a vysky/ neco dynaudio / prostor a basy/ tak zalezi :)
to NIEJE "subwooferom vzadu" ;) (vzadu nie je ziadny subwoofer ale normalny basreflexovy natrubok). kukam ale ze 624 je closed enclosure bedna, tj bez bassreflexu, co je vysvetlenie, preco je basov malo a su pomalsie, ALE na druhu stranu by mali byt presnejsie, menej skreslene a bedna by mala byt menej nachylna na miestnost a umiestnenie. ovsem to je teoria a je to relativne v tom zmysle ze bednu A s basreflexom nemozno porovnat s bednou B bez, ak nepouzivaju rovnake reproduktory, co nepouzivaju.

vlada
Příspěvky: 7
Registrován: 24 led 2006 22:31

Příspěvek od vlada »

Solarfall: Máš pravdu, překlikl jsem se a omlouvám se. Bylo by možné téma přesunout do kategorie Ostatní hardware, kam patří?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

presunute

Odpovědět