wire : niekedy neni ine riesenie , ako "odzemnit" PC .. tiez som to tak kedysi v jednom studiu mal .. tu je ale kopa inych moznosti .. len treba vediet co presne je za problem a z toho popisu to neni uplne zrejme .. napred pise o sume , potom o zvukoch harddisku .. lestim vestecku gulu ale nic nevidim stale ..
JO A PRECISTIL SOM TEMU OD HLUPOSTI ...
Eris E5
Re: Eris E5
Wire: http://www.dv247.com/assets/products/47504_l.jpg
Mipex: tiez mi bzucalo v reprakoch (Alesis M1), bolo to proste kablami. Mal som mono, vymenil za stereo a bol pokoj. S odpajanim zeme opatrne, u klasickeho kovoveho PC by som si to fakt nelajzol, nevies koho to zabije a kolko hardware okolo PC to so sebou zobere v pripade poruchy zdroja. Skontroluj este ci mas PC aj repraky v jednej (elektrickej) zasuvke.
Mipex: tiez mi bzucalo v reprakoch (Alesis M1), bolo to proste kablami. Mal som mono, vymenil za stereo a bol pokoj. S odpajanim zeme opatrne, u klasickeho kovoveho PC by som si to fakt nelajzol, nevies koho to zabije a kolko hardware okolo PC to so sebou zobere v pripade poruchy zdroja. Skontroluj este ci mas PC aj repraky v jednej (elektrickej) zasuvke.
ja by som radsej odpojil zem v prepojovacom kabli , ako som uz pisal .. ale nemusi to pomoct .. zavisi od jednotlivych zariadeni ..
Tak mam to. Bylo to fakt kablama, vymenil jsem to za symetricke vstupy a vystupy a je fakt pokoj. diky hosi
Jinak Eris ,,proste cena/vykon nemam tomu cododat. Je to potreba jest poprepinat dle toho kde jsou bedny ulozeny a nyni jen testovat a skladat. Mam z toho dobry pocit
Jinak Eris ,,proste cena/vykon nemam tomu cododat. Je to potreba jest poprepinat dle toho kde jsou bedny ulozeny a nyni jen testovat a skladat. Mam z toho dobry pocit

mipex : super ! som rad ze sme pomohli 

Já díky...!!
nyní ještě najít vhodný vyposlouchací způsob, tak abych otestoval správně frekv.charakteristiku a určil kde bude neutrál beden vůči uchu a nahrávce.
nyní ještě najít vhodný vyposlouchací způsob, tak abych otestoval správně frekv.charakteristiku a určil kde bude neutrál beden vůči uchu a nahrávce.

neutral je akorat tak u prevodovky...