In-ear 100e na metal + ZOSILOVAC?
In-ear 100e na metal + ZOSILOVAC?
Zdravim potrebujem pomoct s vyberom sluchadiel. Zosilovac nemam a ani ho nejdem kupovat.
Typ: In-ear
Zdroj: iPhone, pesnicky v lossless ale aj mp3
Sucasne sluchadla: Creative EP-630 (spokojnost hlavne kvoli super tlmeniu)
Limit:100€
Zaner hudby: Power Metal
Kandidati - JAYS q-JAYS, PHONAK Audéo PFE 111, Etymotic HF5, Sennheiser IE7, Hifiman RE262, Monster Turbine.
Par spinavosti co som na ne nasiel (z praktickeho hladiska): RE262 maju vysoku impedanciu, PFE su hranate (co mozeodierat ucho), IE7 vraj trosku horsie izoluju, HF5 zas treba hlboko strcit do ucha z coho su bolesti.
Neviem si vybrat. Co by ste mi doporucili zo zvukovej stranky?
Typ: In-ear
Zdroj: iPhone, pesnicky v lossless ale aj mp3
Sucasne sluchadla: Creative EP-630 (spokojnost hlavne kvoli super tlmeniu)
Limit:100€
Zaner hudby: Power Metal
Kandidati - JAYS q-JAYS, PHONAK Audéo PFE 111, Etymotic HF5, Sennheiser IE7, Hifiman RE262, Monster Turbine.
Par spinavosti co som na ne nasiel (z praktickeho hladiska): RE262 maju vysoku impedanciu, PFE su hranate (co mozeodierat ucho), IE7 vraj trosku horsie izoluju, HF5 zas treba hlboko strcit do ucha z coho su bolesti.
Neviem si vybrat. Co by ste mi doporucili zo zvukovej stranky?
Naposledy upravil(a) mudrnudl dne 31 črc 2011 15:33, celkem upraveno 2 x.
Re: In-ear 100e na metal
Etymotic ER6i
- mario.severin
a co tieto Altec Lansing uhp-336 ?
alebo a HiFiMAN RE-ZERO?
alebo a HiFiMAN RE-ZERO?
tak to vyzera jednoznacne
keby chcel niekto dalsi poradit, tak uz len z tychto 5: Etymotic ER6i, JAYS q-JAYS, PHONAK Audéo PFE 111, Westone 1, Ultimate Ears 600vi
a duplujem, ze nejdem kupovat ziadny zosilovac
DIKY
ps: nemaju tie q-jays slabu citlivost?
EDIT:
zoznam sluchadliel, z ktorych si vyberam je nizsie aktualizovany
keby chcel niekto dalsi poradit, tak uz len z tychto 5: Etymotic ER6i, JAYS q-JAYS, PHONAK Audéo PFE 111, Westone 1, Ultimate Ears 600vi
a duplujem, ze nejdem kupovat ziadny zosilovac
DIKY
ps: nemaju tie q-jays slabu citlivost?
EDIT:
zoznam sluchadliel, z ktorych si vyberam je nizsie aktualizovany
Naposledy upravil(a) mudrnudl dne 27 črc 2011 19:54, celkem upraveno 1 x.
klidne vyzkousej i ty Etymotic HF5, mozna maji vice basu nez ER6i.
pytas sa na veci, ktore okrem etymoticov nik nebude poznat...do ceny zapada este shure se215 a Ultimate Ears SuperFi 5vi
http://www.amazon.com/Shure-SE215-Full- ... 488&sr=1-3
http://www.amazon.com/Ultimate-Ears-Sup ... 517&sr=1-3
http://www.amazon.com/Shure-SE215-Full- ... 488&sr=1-3
http://www.amazon.com/Ultimate-Ears-Sup ... 517&sr=1-3
Novy zoznam kandidatov
Etymotic ER6i, Etymotic HF3, Ultimate Ears 600vi, JAYS q-JAYS, PHONAK Audéo PFE 111, Westone 1

Etymotic ER6i, Etymotic HF3, Ultimate Ears 600vi, JAYS q-JAYS, PHONAK Audéo PFE 111, Westone 1
prave som zistil, ze zosilovac mozem mat aj bez toho aby som musel menit baterky alebo nabijat - takze teraz z ineho sudka:
aky prenosny zosilovac bez nutnosti dobijania alebo vymeny baterie na iPhone 3GS? Cim lacnejsi tym lepsi - ale zas aby sa aj oplatil a aby tam bol rozdiel - skratka nieco ako pomer cena/vykon
DIKY
PS: berem phonaky
aky prenosny zosilovac bez nutnosti dobijania alebo vymeny baterie na iPhone 3GS? Cim lacnejsi tym lepsi - ale zas aby sa aj oplatil a aby tam bol rozdiel - skratka nieco ako pomer cena/vykon
DIKY
PS: berem phonaky
Re: In-ear 100e na metal + ZOSILOVAC?
oplati sa FIIO E1? alebo radsej ziadny?
- mario.severin
A je vůbec nutný ten zesilovač? (samotnýho mě to zajímá)
-
A čo takto sa vykašlať na zosilňovač a prihodiť si radšej na vyšší model ? Zo skúsenosti odporúčam rovno najvyšší, aký si môžeš dovoliť bez toho, aby si predal obličku... Napr. také UE Fi.10 sa dnes dajú zohnať za vcelku slušné ceny... alebo skúsiť pohľadať výpredajové Shure SE 530... Či vynikajúce Sennheiser IE 8...
Tých 80 eur naviac nie je až taká pálka... a garantujem ti, že s tým budeš 100x spokojnejší, než s nejakými mid-indami prehnanými cez low-end zosilňovač.
Tých 80 eur naviac nie je až taká pálka... a garantujem ti, že s tým budeš 100x spokojnejší, než s nejakými mid-indami prehnanými cez low-end zosilňovač.