Jake kabely k monitorum?

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 lis 2006 13:28

delay píše:
kexik píše:cyril: z toho sa nestriela. aj tie lacne spravia dobru sluzbu. nieco ako planet waves musi stacit...
Planet Waves silně nedoporučuji. Mám jen ty nejhorší zkušenosti.
Je to fakt děs. Pyšní se nezničitelností a super provedením a jeden kabel mi vydržel půl roku, druhej ani ne měsíc. Už nikdy víc tyhle zmetky. Fakticky mě nas*ali...
Přitom ty vobyčejný Bespeco mám už asi 3 roky.

Cyril:
Pokud má ATTY výstup XLR, tak kup 2x kratší mikrofonní kabel a máš po starostech.
boli to prave planet waves? myslim ze som videl nieco, co sa tak volalo, ale obal napovedal, ze ide o neuzitie obchodnej znacky...

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 10 lis 2006 13:34

kexik:
Ty jo, k tomu prvnímu, co jsem kupoval byl uvniř v krabičce i malej katalog + nějký cancy. Oba kabely byly v kartonu, zalité konektory s tím jejich gumovým znakem. Bezpečnostní jacky proti náhodnýmu vypadnutí a vysoká cena... Vůbec by mě teda nenapadlo, že někdo falšujě i takovýhle kabely. Každopádně ať to bylo cokoli, už to nechci vidět...

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 10 lis 2006 13:35

safa píše:... ja bych ti to rek, ale zas by me nekdo napad ze tu tlacim svoje znacky :-))
Povidej, a tlac svou znacku,. myslim nejen me to zajima. :)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 10 lis 2006 13:39

... ok, Ivo od nas bral Gotham GAC-2
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 10 lis 2006 13:46

safa píše:... ja bych ti to rek, ale zas by me nekdo napad ze tu tlacim svoje znacky :-))
Jen je klidne tlac. Myslim, ze spousta lidi to oceni.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 10 lis 2006 13:55

safa píše:... ok, Ivo od nas bral Gotham GAC-2
No vidíš, a to já vůbec nevim, vo co de...
Gotham znám jen to město, co v něm lítal ten divnej netopejr...:-)

Uživatelský avatar
macceba
Příspěvky: 251
Registrován: 26 led 2006 11:18

Příspěvek od macceba » 10 lis 2006 13:59

Myslím, že koupit kabel jako např.Klotz a konektory Neutrik (a to je pro mě velmi dobrá kombinace) a spájet to dohromady vyjde vždycky o dost levnějc než kupovat hotové. Kupovat hotový kabely se mi trošku zdá jako vyhozený peníze, ale kdo ví.....

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 10 lis 2006 14:00

macceba: ja pajet neumim
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 lis 2006 14:12

clovek ktory nevie spajkovat, to moze vyznamne posrat... ten spoj je alfa a omega dobreho kabla. na druhej strane, v kadejakom krame s elektrosuciastkami kable spajkuju na zakazku. osobne poznam par takych obchodov v bratislave a pytaju si tak 50-100Sk na kabel, co pri kombinacii neutrik-klotz je zlomok ceny surovin aj hotoveho kabla v poobnej kvalite...

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 10 lis 2006 14:20

Mě to dělaj v práci zadarmo! Popřípadě se nebojím i sám. NEUTRIK+Proel.

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 10 lis 2006 14:30

safa píše:... ok, Ivo od nas bral Gotham GAC-2


Safo, napis prosim o tom viac, ja akurat riesim kable do celeho studia a chcem v ramci normy co najkvalitnejsie. Hlavne si chcem dat pozor na monitorove kable z pultu. Zatial mam vytypovane Cardasy. Dik

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 10 lis 2006 15:26

Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 10 lis 2006 16:35

Takze jeden kabel jack-XLR a jeden XLR-XLR? Tzv. mikrofonni nevadej?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 10 lis 2006 16:57

Myslím, že na nahrávací a monitorové cestě se nemá šetřit v žádném případě. Sám budu měnit tuto kabeláž právě za Gotham + Neutrik
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 10 lis 2006 17:06

Tudy: a kde se to da splasit? Ja potrebuju koupit hotovy kabely...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět