Jake sluchatka za MIC?
-
Jake sluchatka za MIC?
Zdravim, ptam se, jake sluchatka jsou vhodne za mikrofon?Samozrejmne uzavrena, zcela, at co nejvice tesni, at propousti ven co nejmene hudby, zvuku. Nechci zadna draha ! Opravdu neco s levnejsich ! ...Nemusi to hrat jak nejdrazsi bayerdynamicy.To nepotrebuji. Za tim mikrofonem to nevadi.Doted jsme nahravli se sony mdr-v700dj, ale jsou celkem tezka, nevejde se do nich cele ucho, nejsou moc pohodlna.Zvuk celkem drzi ale taky to neni nic extra.
Diky za rady.
Diky za rady.
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
-
-
co 215ky mám je a naprostá spokojenost ?Neměnil bych v žádným případě přítlak na uši a odrušní od okolí naprosoto super!
Levněji asi nebudou:
http://www.megafoto.cz/sennheiser-hd-215.html
Levněji asi nebudou:
http://www.megafoto.cz/sennheiser-hd-215.html
tak... trochu ich pocut ale maju pomerne agresivne podanie formantov a spevak si dava viac bacha na sykavky potom. inak su velmi pohodlne a robustne a za tu cenu neni o comsyncro píše:Jasně, HD212Pro přesně na tenhle účel používám a spokojenost. Útlum není úplně nejlepší, ale myslím, že dostačující.
Saša
toxin: přesně tyhle (HD 215) mám já a mám z nich rozporuplný pocity. Jedna věc je že jsem přešel z KOSSů na který jsem byl hodně zvyklej, takže mi chybí basy. Zvyk je železná košile no. Ale navíc mi ani pořádně nesedí na hlavě, tak nevím.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
No mám je doma asi 2 roky za ten čas jsem na akci přišel do styku s pár sluchátky ale prostě co se odručení od okolí týká tak se snimi nemohlo rovnat nic.Pravdou je že to není moc na to aby si s nimi poskakoval potřeboval bych je jeětě krapet stáhnout páč mám menší hlavu.hledal jsem frekvenční charku ale nenašel jsem...mě osobně ale zvukově celekem sedí.Myslím že v téhle cenové kategorii to není špatná volba.Shodan píše:toxin: přesně tyhle (HD 215) mám já a mám z nich rozporuplný pocity. Jedna věc je že jsem přešel z KOSSů na který jsem byl hodně zvyklej, takže mi chybí basy. Zvyk je železná košile no. Ale navíc mi ani pořádně nesedí na hlavě, tak nevím.
Ty 212ky sem neměl možnost slyšet takže nemlžu provnat
Naposledy upravil(a) toxin dne 17 led 2008 16:17, celkem upraveno 1 x.
-
215 jsem mel, ale prodal jsem je.Zvukove se mi absolutne nelibily. Pripadalo mi zte hrajou strasne stredy a oprvadu moc bassy.Sony mdr zas moc basy a malo vysky jinak celkem ok ale jsou takove nepohodlne. HD212pro jsem nezkousel, ale jsou-li podobne 215, tak si radsi necham ty sony asi...kexik píše:by ma este zaujimalo, naco su na monitoroch pre spevaka/hraca dobre basy. 212 maju basy celkom prijemne, rychle a gulate. nejdu celkom dole, ale nevadi to, na objem ich je tak akurat. trosku zavadzaju farbou, na dobrych sluchadlach/bedniach hraju basy trocha inak.
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
-