Tak jsou tady,Velmi rychle dojmy. jdou neskutecne nizko bez toho ze by hucely.Basy jsou naprosto neuveritelne prokreslene, jde jim nadherne rozumet.Na zvucich jsou slyset detaily treba ambience nebo komprese, ktere jsem ve studiu jeste nikdy neslysel. ( A vim ze tam jsou) Odhalil jsem uz dva střihy, které jsem na KH vůbec nepostřehl. Opravdu nejlepší bedny co jsme kdy slyšl. Jsem nadšen.
Carloff: Kedze su tam woofre umiestnene po stranach, neovplivnuju vyzarovanie predmety v ich blizkosti (od istej vzdialenosti samozrejme)? Viem, ze je to asi zratane a tych 5 reprakov je sfazovanych tak, aby smerovali vlnu dopredu, ale tie Geithainy mas predsalen dost blizko...
Hammond píše:Carloff: Kedze su tam woofre umiestnene po stranach, neovplivnuju vyzarovanie predmety v ich blizkosti (od istej vzdialenosti samozrejme)? Viem, ze je to asi zratane a tych 5 reprakov je sfazovanych tak, aby smerovali vlnu dopredu, ale tie Geithainy mas predsalen dost blizko...
Nevsiml jsem si ze by to ncemu vadilo, ty Geithainy jsou asi 15_25 cm v realu daleko
Příspěvekod Vlad » pon led 25, 2016 10:07 pm
Gratulace. Musim si najit cas si je poslechnout, jestli to vubec stalo za to menit KH300
Tak at se dari lovit skvelej zvuk
No jelikož jsem předtím měl KHO300 tak musím říct jdnoznačně ano:) upgrade o několik lig výš:)
Tady, jen pro zajimavost, par fotek z prvniho predstaveni(neverejne:-), ktere probehlo pri prilezitosti High Endu v Michove 2015 ve studiu MSM: http://www.msm-studios.com/
Takže druhý den.
Měl jsem několik návštěv.Kdokoliv Kii slyšel byl naprosto ohromen jak detailní a přitom příjemné jsou.Všem jednoduše spadla brada a jednoznačně se shodli, že nic lepšího v životě neslyšeli.Je velice lehké poznat, co jsou a nebo nejsou dobré mixy. Nemilosrdně jde poznat jak zní spousta komerčních nahrávek.Prostě nejlepší upgrade našeho studia za několik let a to v to počítám všechny U47 a Fairchildy.Nadšení neklesá ale stoupá.