Monitory a mobil
Re: Monitory a mobil
Je to fuk kdekoliv, fakt 

dotaz: kdyz budu exportovat projekt v cubase a zazvoni mi mobil polozenej na stole, projevi se to nejak ve vysledku? Ja si kdysi stahnul rip nejakyho CD a tam v zaveru jedny pisnicky byl presne ten zvuk v repracich kdyz ti zvoni mobil. Na youtube jsem to neslysel, takze se to tam muselo dostat pri ripovani . . .
Ne tak to ne... leda by to slo skrz analog.
na svedomi to muze mit jen obvod, kterej zpracovava klasicky analogovy audio, kterej se zachova jako prijimac a castecne i "demodulator", kterej preklopi vf signal na nf (slysitelnej)
mozna to muze ovlivnit i digitalni obvod, to nevim, ale rozhodne ne tim typickym bzikanim - bz-trrr-trr-ttt-vrrr-chrr 

poloz si mobil na zesik, nebo blizko ke zvukovce, tam mas vetsi sanci..
v reproduktorech slysitelnej pohyb mysi, roztoceni harddisku apod. to je uplne jina pisnicka a asi to nejvic souvisi se zdrojem pocitace.

nn, to rozhodne ne, "obalenej" permalloyem je jen magnet menice (menicu) - navic to proste neni vec reproduktoru - je to jednoduchy - ten signal mobilu neni tak silnej, aby se naindukoval do civky menice a rozhejbal membranu, navic nema ani tu spravnou frekvenciMagion píše:já myslel, že to funguje jako faradayova klec, takže by se nemělo dostat nic ven, ale ani dovnitř.

no bodejt, dyt jsou pasivnic9000 píše:No nevím mě doma na šunt aleisech nic netůtá a to si mobil pokládám vedle , nebo přímo na monitory.
jiná věc byla, když jsem ze začátku slyšel vnitřrní ruchy třeba při pohybu miši, nebo při brouzdání po netu, nemohl jsem se toho zbavit a pak to ze dne na den zmizelo.

v reproduktorech slysitelnej pohyb mysi, roztoceni harddisku apod. to je uplne jina pisnicka a asi to nejvic souvisi se zdrojem pocitace.