Monitory k PC; 8k CZK
Re: Monitory k PC; 8k CZK
charonme : samozrejme aj ako hraju reproduktory v priestore je zaujimave .. Sused si kupil take hifi repraky, ktore hraju smerom do vrchu .. A bol som prekvapeny , ako inak to znie .. lokalizacia asi nebude idealna .. ale zase to hralo omnoho kompaktnejsie a nezavislejsie od toho , kde si si v obyvacke sadol .. fakt zaujimavy zvuk ..
...bolo by celkom fajn, keby niekto reagoval na môj prvý príspevok tohto vlákna a pomohol mi ta vyriešiť moju otázku ohľadom výberu monitorov. Ďakujem.
Ja ti doporucuji poohlednout se po nejakych mensich monitorech. Pokud ti nezalezi na miste, tak klidne i vetsich. Cim vetsi, tim kvalitnejsi basy.
Na tech KRK co mam ja se mi velmi libi funkce, ze se sami zapinaji a vypinaji podle pritomnosti audiosignalu. Nevim jestli to delaji i jine znacky, ale osobne bych to zaradil do podminek vyberu. Konkretne ti asi nikdo nerekne, zalezi na tvych osobnich preferencich.
Tady mas prehled: http://vseprozvuk.cz/9-nejlepsich-cenov ... -reproboxu
Na tech KRK co mam ja se mi velmi libi funkce, ze se sami zapinaji a vypinaji podle pritomnosti audiosignalu. Nevim jestli to delaji i jine znacky, ale osobne bych to zaradil do podminek vyberu. Konkretne ti asi nikdo nerekne, zalezi na tvych osobnich preferencich.
Tady mas prehled: http://vseprozvuk.cz/9-nejlepsich-cenov ... -reproboxu
Nevim z jakeho duvodu tu jsou navrhy typu "monitory si nekupuj, nejsou na poslech" atp... Snad se na nich mixuje hudba a prave na monitorech ma vse znit do puntiku. Doporucuji JBL LSR305 na Muzikeru, hrajou opravdu paradne a hodi se spise do mensi mistnosti. Je tu vsak jeden problem, ktery se snazim vyresit... nastesti neni extra kriticky.
Teraz si sa zaregistroval, mas monitory najnizsej triedy ... a uz rozdavas rady a doporucujes ?
Clovek by snad mal mat nejake hlbsie skusenosti, nez zacne pisat.
To je doba...

Clovek by snad mal mat nejake hlbsie skusenosti, nez zacne pisat.

A navíc zmínka o problému...nevíme jaký.....to je jako "nebudu vám do toho kecat, ale řeknu si svý". Nojo. 
EDIT: Asi je to problém šumu ze sousedního tématu. No ale když už, tak stejně by se to hodilo nějak napsat. Takhle je to fakt sesmolený příspěvek.
P.

EDIT: Asi je to problém šumu ze sousedního tématu. No ale když už, tak stejně by se to hodilo nějak napsat. Takhle je to fakt sesmolený příspěvek.
P.
Cituji "Ahojte, vyberám nejaké lepšie reproduktory k PC na počúvanie hudby. Pár rokov používam Logitechy X230 2.1 a chcel by som sa posunúť ďalej." Tak mi prosimte nevykladej nejake blbosti, profesionale!

z vaginy rovnou na trun...
Vsak hovorim - to je doba...