mne osobne sa to riesenie paci, ze je to valec znamena ziadne difrakcie, napriklad.
Pokud kohokoliv zajímá, jak to hraje, tak je audiofilIvo píše:(Drahé) kosmetické nuance nechávám audiofilům co nevědí co s penězi. Mě zajímá jediná věc: jak to hraje.
Noo, ale audiofil potřebuje zlaté konektory, krásný design, podstavce na stříbrných hrotech a takCtirad píše: Pokud kohokoliv zajímá, jak to hraje, tak je audiofil![]()
To nemá nic společného s tím, kolik má nebo nemá peněz.
Biamping je zajímavá myšlenka. No ale než pořídit dva Brystony 4BSST nebo něco podobného, to už je lepší za těch 200k (Matrixy a Brystony ) . koupit nové bedny. Triamping - to jsem ještě neslyšel. Zní to trošku asymetricky. V těchto jemnostech ( výhybka) nejsem moc zběhlý, takže nemám představu co to obnáší a přináší. To vše je jeden z důvodů proč jsou mi nějak sympatičtější aktivní bedny, tam se takové extra věci neřeší.Ctirad píše: A mimochodem, pokud ti připadá, že tvoje Matrixy překonáš něčím, co stojí řádově 100kKč, tak jsi blázen. Být tebou, tak se spíš zaměřím na hledání jiných rezerv ve tvém řetězci. Co třeba takový BI nebo TRI amping + aktivní (případně digitální) výhybka?
No neviem ci su tie ceny aktualne .. Ale tie nove by sa mali hybat niekde okolo 1M .. Tie stare C3 (ktore som pocul) stali vtedy okolo 160.000 za par ..Ivo píše:Mě to zajímá řádově ... Jestli za to chtějí 500 000 Sk, nezajímá mě to. Jestli 100 000 Sk, přijedu si poslechnoutPytkin píše:Ivo : ceny tam nie su napisane .. Cena zavisi od prevedenia , laku atd .. Ale na tvojom mieste by som sa zbehol na ne pozriet do Bratislavy ..Jinak mezitím jsem trošinku pošoupal bednama a hlavně pustil si pár opravdu dobrých nahrávek a zjistil že hrají úplně skvěle. Jsou ale tak věrné, že shit na nich zní jako shit bez příkrasy ...A to je někdy problém
Ano, nevím jestli je slovensky "suk" to co myslíme tady = malý tvrdý výrůstek uvnitř pařezu (čili nepatrná část)Pytkin píše:Ivo : Jo to je jasne .. Ja len ze si pisal "v ceně jednoho suku z pařezu ..."
no, ako preamp skor nieco taketo:Ivo píše:Ano, nevím jestli je slovensky "suk" to co myslíme tady = malý tvrdý výrůstek uvnitř pařezu (čili nepatrná část) :)Pytkin píše:Ivo : Jo to je jasne .. Ja len ze si pisal "v ceně jednoho suku z pařezu ..."
A ještě bych k tomu mohl mít preamplifier http://www.psaudio.com/products/trio_p200.asp