Monitory
Mas nejake akusticke upravy mistnosti?TOM-Thak píše:Je pravda, ze uz od Esi.. i ted ADAM A7 mam problemy s basama. Bud mam spatnou mistnost nebo sluch a nebo to neslysim na monitorech dobre.. kazdopadne stava se mi, ze skladby dostatecne nebasujou a pak v klubu je to znat. Stredy.. vysky mam cistounke kristalove a vyrazne nastroje, ale v basech to vzdy je bud pres nebo pod...
ty myslis, ale ja viem :)BS píše:kexik: myslim, ze v klubech to pod 40 Hz nehraje,. Krom toho pokud clovek hraje z vinylu, tak tam na nejaky frekvence kolem 30Hz muzes taky zapomenout.
sub ktory ma 50cm basak, myslis hra co ;)
nehovorim, ze tych 30Hz hra na 0dB, ale hra a pocut ich. male policovky hraju 30dB tak na -25dB = nijak
primarne mi jde o to, ze resit pasmo kolem 30 Hz je nesmysl. Pokud stejne mastrujes na vinyl, tak to rezes od 40Hz dolu.kexik píše:ty myslis, ale ja viemBS píše:kexik: myslim, ze v klubech to pod 40 Hz nehraje,. Krom toho pokud clovek hraje z vinylu, tak tam na nejaky frekvence kolem 30Hz muzes taky zapomenout.
sub ktory ma 50cm basak, myslis hra co
nehovorim, ze tych 30Hz hra na 0dB, ale hra a pocut ich. male policovky hraju 30dB tak na -25dB = nijak