bluerecording: absolutny suhlas, by som to doplnil ešte tym ako to niekto berie, ako napriklad v študiu Grapow, kde velky gitarista ma to zariadene podla Andyho Sneapa, každy preset, každe naklonenie mikrofonu. v pripade akejkolvek poruchy, vypadku, hned ho kontaktuje. potom to tak vyzera že každa ta nahravka nema svoju vlastnu tvar, čo podla mna by malo znamenat prim. zoberme si ktorehokolvek legendarneho hrača, vždy ma jedinečny originalny sound, vystihujuci jeho hru.o tom by to asi malo byt, nie?
nunu: prečitaj si gear list
http://www.andysneap.com/backstage-studios.html ked chceš hovorit niečo o YAMAHACH NS10. nik predsa netvrdi že su najlepšie, ale keby boli ako píšeš "kapitola same pre seba", asi by ich nepoužival aj velky Andy Sneap. každa jeho nahravka je ina, vystihujuca kapelu. nikdy sa ti nemože stat, že tam niečo chyba.poviem uprimne, mna to dokaže dost rozladit, ked počujem na nieakej ploche velku komprimaciu a chlap ma v tom desat melcov...vždy je dobre, ked sa na tom podiela vela ludi, no spravnych! lenže ty to nedaš do ruk bluerecordingovi, aby si to zistil