IGGY píše:to Carloff: k tem NS10, Milos Makovsky mi tvrdil, ze na tom micha i mastruje, me to pripadlo neuveritelne....
NS10 jsou skvela bedna pro svuj ucel. Nezni moc lichotive protoze neumi hluboky basy a ma tvrdy vejsky. Michat jen na ne bych nechtel, ale informace kterou ta bedna nabizi je skvela. Ja mam NS10m zamerne stranou od hlavniho poslechovyho bodu, abych mel tu bednu v jinym miste a jiny situaci. Tim ze je hodne jina nez vse co ve studiu mam mi nabizi novej pohled na zvuk a jiny srovnani. Podani stredu, prostoru ale hlavne moznost velmi uveritelnyho vnimani pomeru nastroju je na ni opravdu perfektni. Rad na NS10m delam prave kontrolu pomeru nastroju. Zasadni pomerovy vazby vsech celku jako jsou - bici vs celek, basa vs celek, vokal vs celek, urovne reverbu atd. Velmi uzitecna je pro urceni miry plnosti basy a kopaku, to bejva dulezity misto i na velmi drahejch bednach. Nemyslim si ze NS10 (NS10m) je nutnost mit ve studiu, ale mit ji poruce znemena mit dobryho pomocnika. Ja jsem na ne navic hodne zvyklej za ta leta, tak to je dalsi plus, protoze uz me nemuze prekvapit = verim tomu co rika / hraje : ) Ale jak uz jsem psal jsou dobrej doplnek ale ne hlavni bedna : )
jen bych upozornil ze neni na miste je srovnavat s modernima HS50 / HS80, to je uplne jinej design, jinej koncept, hodne tvrda bedna s ne moc hezkejma stredama a s necitelnym basem. NS10 je navic uzavrena bedna bez bassreflexu kterej ji tim apdem nedela na basech "umele vetsi" . Bassreflexem vyrobci dohaneji malou litraz malejch beden.
ve studiu mam NS10m stranou (foto z nahravani Support Lesbiens).