Nehra mi 2030A

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Nehra mi 2030A

Příspěvek od rastis » 10 črc 2006 23:18

Po roku a kusok mi prestala hrat jedna bedna Truth 2030A. Je v tom niekde nejaka dostupna pojistka ? Pretoze nechce sa mi hned bezat reklamovat, pokial by som to vyriesil sam. Ale zase sa mi nechce ani pustat hned do rozoberania, je tam vela srobov a tak... :) Aby som pripadne zbytocne neprisiel o zaruku... Dik moc.

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 10 črc 2006 23:26

Už se to tady párkrát probíralo - je tam
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 10 črc 2006 23:31

Myslel som si - jak to najlepsie rozobrat ? Je tam vela srobov z kazdej strany a neviem zvonku odhadnu ktory co drzi...

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 11 črc 2006 07:50

ak to je v zaruke tak reklamuj...

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 11 črc 2006 10:16

BA -> Musik Produktiv a naspat a znova na druhy raz to iste = radsej to rozoberem sam alebo odnesiem najblizsiemu miestnemu samanovi. Poznate niekto v BA niekoho ? Mam take referencie, ze p.Biznar...

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 11 črc 2006 10:27

Biznar by to mal teoreticky vediet spravit, mam nanho kontakt ked potrebujes, alebo este skus Mediatech.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 11 črc 2006 10:39

hmm to je riziko nakupovania v zahranici...

TommyK
Příspěvky: 83
Registrován: 18 bře 2006 09:33

Příspěvek od TommyK » 11 črc 2006 16:21

tak tahle zprava me teda vubec nepotesila, pac po dlouhem rozhodovanij jsem dosel k tomu, ze tyhle bedny poridim, ale tohle me zacina ponekud odrazovat.....ja jsem tady tak cetl, tak ty Behringery jak 2030A, tak i 2031A jsou celkem poruchova zalezitost....jsem zklaman :(

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 11 črc 2006 17:22

Solarfall píše:hmm to je riziko nakupovania v zahranici...
Asi take, ako ked to z Kysuckeho Noveho Mesta kupim v Trencine ;). Okrem toho muziker.sk mi to nebol schopny niekolko miesiacov dodat a v tom obdobi som v SR nenasiel nikoho, kto by to mal v ponuke a realne na sklade zaroven.
Naposledy upravil(a) rastis dne 11 črc 2006 17:29, celkem upraveno 1 x.

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 11 črc 2006 17:28

KAYKO píše:Biznar by to mal teoreticky vediet spravit, mam nanho kontakt ked potrebujes....
Dik, uz som sa s nim dohodol...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 16 črc 2006 13:55

TommyK píše:tak tahle zprava me teda vubec nepotesila, pac po dlouhem rozhodovanij jsem dosel k tomu, ze tyhle bedny poridim, ale tohle me zacina ponekud odrazovat.....ja jsem tady tak cetl, tak ty Behringery jak 2030A, tak i 2031A jsou celkem poruchova zalezitost....jsem zklaman :(
... to celkem nejsou, v B2030A odchazi hlavne ta pojistka, chce tam dat pomalou namisto rychle.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 16 črc 2006 15:46

Nakoniec je to vymena cohosi koncoveho zhoreteho za 1500,- Sk.

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 16 črc 2006 21:57

Koncového zesilovače? To je nějaký podezřelý, Jednak ty monolitický LMka, co tam jsou stojí řádově dvě stovky a navíc jsou tam určitě dvě (ve 2031A jsou tři), takže by hrálo jedno pásmo ze dvou. Navíc tenhle brouk má několik ochran, takže přežije skoro všechno včetně zkratu, kolísání napájení i nedostatečné chlazení. Spíš bych to šacoval na to, že za těch 1500 vyměnili celou desku s elektronikou. To by tak cenově odpovídalo.

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 16 črc 2006 22:36

No opravuje mi to clovek, ktory ma v BA dost dobry chyr ako opravar cohokolvek v ramci hudovnych nastrojov...

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 16 črc 2006 23:11

to LM-ko mohlo pustit DC do repraku,cili muzou byt znicene jak koncaky,tak repro...Pripadne trafo...

Odpovědět