Ozvučení panelákového pokoje

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Artie

Re: Ozvučení panelákového pokoje

Příspěvek od Artie »

Děkuji za názory. Myslím, že můj další krok bude opravdu poslechová zkouška, proto si ho objednám v luxusní elektronice, kterou mám docela kousek ve Zlíně.

Poté napíšu verdikt, poptřípadě zase dotazy :D

biscuit: Ano, co jsem se díval na ty mikrosystémy, docela se mi to zamlouvá, konkrétně Panasonic SC-PMX7EG-S, který získal cenu EISA (konkrétně vyšší třída)
Ale nevím co si o tom mám prostě myslet :/ a nedokážu je porovnat, ale soudím, dle intuice, že to není nic pro mě.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

uplne pod carou - podle me spousta mikrosystemu si zvukove utre zadek se vsema 2+1 systemama. sice tam neni ten plastovej radoby subbass, ale o to to hraje cisteji pri vypnuti vsech ekvalizeru a podobnej blazincu. samozrejme i ty truthy pak jsou jeste o level vejs, o tom zadna. poslechni co nejvic jde a udelej si obrazek. vypada to, ze mozek mas, takze si urcite dokazes poradit s jeho pomoci a nakonec budes spokojenej ;-)

klingáč

Příspěvek od klingáč »

A čo tak to, čo si spomínal v prvom príspevku? ONKYO HTX-22HDX

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

skoda ze uz nerobia tu povodnu HD verzia .. ta je fakt super ..

Artie

Příspěvek od Artie »

Po telefonní konzultaci s výborným prodejcem na luxusní audio mi nebylo domácí kino doporučeno.

Zatím mám nejvíc bohužel nakročeno k těm 2.1 creativům. Ještě uvidím po poslechové zkoušce hifi techniky. Doposud nebyl čas (mám to celkem z ruky)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

2.1 creative je grc .. nad tym ani neuvazuj .. radsej pockaj a nasetri , na nieco aspon trochu "hifi" ..

dog

Příspěvek od dog »

asi bych podobnou situaci řešil po bazarech...na aukru je stále dost použitelných hi-fi zesilovačů a beden...
např. http://aukro.cz/regalove-reprosoustavy- ... 38702.html a http://aukro.cz/zesilovac-yamaha-ax-470 ... 12645.html ...nebo nějaký Denon nebo NAD....ale je fakt, že poslouchám jinou muziku a vidím to asi jinak..

Artie

Příspěvek od Artie »

Řekl bych, že tyhle monitory budou možná mimo místo, ale celkem mě zaujalo prezentační video asi budu ovlivněn i marketingem. http://www.profi-dj.cz/studio-technika/ ... ty%5D=desc

Nakonec bych i možná řekl, že to bude něco pro mě. Co vy na to?

Odpovědět