Poradte mi prosím někdo, jaké monitory by byly asi tak vhodné pro tvorbu Soundtracků, cili hudby ve stylu orchestru. Posloucháte Johna Williamse? Tak presne na ten styl..
Aby to dobře zvládalo
Případně se omlouvám, ale hledal sem to ve foru a nasel sem par místností, kde se probíraly monitory pro taneční hudbu, to ale já nechci
Poradte mi prosím někdo, jaké monitory by byly asi tak vhodné pro tvorbu Soundtracků, cili hudby ve stylu orchestru. Posloucháte Johna Williamse? Tak presne na ten styl..
Aby to dobře zvládalo
Případně se omlouvám, ale hledal sem to ve foru a nasel sem par místností, kde se probíraly monitory pro taneční hudbu, to ale já nechci
Děkuji všem
na akustiku aspon 6" basak (KRK V6, Fostex PM1 MKII, Alesis M1 Active MKII a pod.)
viz. kexik, par lidi z doslechu na orchestr sahlo po stejnem reseni, dobry subwoofer + 2 bo vic 5"... nevim, jaky mas rozpocet, esi05 by mohly dobre fungovat, jestli na monitory nemas moc penez, napadaj me este dynaudio BM5A, jestli mas vic...
Naposledy upravil(a) nooly dne 22 čer 2007 10:46, celkem upraveno 2 x.
nooly: Esi05 no nevim mam to doma. Hraje to lip jak pocitacovy bednicky to jo , ale to je asi tak vsecko. Mizernej stereo obraz pod 65Hz nemas sanci pri obyc. poslechu neco slyset. Snad jen vejsky za ty prachy ujdou.
At si koupi Truthy v nizsi kategorii.. o neco vys A7 a jestli ma este o 8K navic tak BM5A.
nooly píše:viz. kexik, par lidi z doslechu na orchestr sahlo po stejnem reseni, dobry subwoofer + 2 bo vic 5"... nevim, jaky mas rozpocet, esi05 by mohly dobre fungovat, jestli na monitory nemas moc penez, napadaj me este dynaudio BM5A, jestli mas vic...
sub je ovsem drahy... prave idem kupovat ale vsetko pod 350 eur hralo dost desne
ked mas problemy so zrakom, tiez nie je jedno, kolko dioptrii ti lekar predpise...
jasně. Dioptrie to je jasná veličina. Tady se řeší velikost skel a barva obrouček atd atd. Jak to že nikdy nedojdete k žádnému koncenzu a thready o monitorech mívají stovky příspěvků? Zavání to oblíbeným salóním tématem.
Můžu nějak zjistit nakolik jsou vyhovující ty moje staré tesly? Objektivně?