přepínač pro monitory.

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

přepínač pro monitory.

Příspěvek od c9000 » 10 lis 2010 17:38

Potřebuju zapojit dva páry monitoru (pasivní reproduktory), a to pokud možno za malý peníz a kvalitně:)
Našel jsem dva kandidáty , ale třeba víte o něčem lepším.

1. http://www.klelektronik.cz/zbozi/11148/ ... produktoru

2. http://www.klelektronik.cz/zbozi/11145/ ... toru-PROFI

ten druhý se mi zamlouvá víc, ale 1500,- mi příjde za takovou blbůstku docela dost,(radši to vrazim do rockwolu) má sice klasický šroubovací zlacený konektory, regulátor hlasitosti a sluch. výstup ale skoro nikdo ho nemá na shopu. Ten První je zas velmi sympatický cenou ale je takovej "forovej".

Dík za případné rady..
Naposledy upravil(a) c9000 dne 11 lis 2010 10:44, celkem upraveno 1 x.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od Fractal » 10 lis 2010 20:15

oj oj oj.. imho nebrat!!!

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 10 lis 2010 22:34

zda se, ze nejlevnejsi solidni kvalitu predstavuje presonus monitor station.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od Fractal » 11 lis 2010 01:24

na tom něco bude, nic levnejsiho snad uz ani neni... i kdyz - http://www.audiotek.cz/product-31620-sm ... -m-patch-2 tohodle bych se nebál, je to přehledné, zpracování bytelné, beztranďákový design

http://www.gearslutz.com/board/so-much- ... h-2-a.html

ještě existuje mackie big knob a krabicka od krků.. ta je ale přes desítku, to už je lepší prsns central station

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od vras » 11 lis 2010 08:03

Fractal píše:na tom něco bude, nic levnejsiho snad uz ani neni... i kdyz - http://www.audiotek.cz/product-31620-sm ... -m-patch-2 tohodle bych se nebál, je to přehledné, zpracování bytelné, beztranďákový design

http://www.gearslutz.com/board/so-much- ... h-2-a.html

ještě existuje mackie big knob a krabicka od krků.. ta je ale přes desítku, to už je lepší prsns central station
Pres desitku za prepinac? Ale no tak panove, i z dotazu vyplyva, ze tam zaznelo "za maly peniz"!

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od delay » 11 lis 2010 08:15

Ten M-Patch 2 je OK, možná ho budu mít na prodej, když chcilku vydržíš. Akorát všechny ty přepínače po dvou letech chrastěj (asi by to chtělo prostříknout kontaktolem). Kolečko je v pohodě.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od Fractal » 11 lis 2010 08:17

vras píše:
Fractal píše:na tom něco bude, nic levnejsiho snad uz ani neni... i kdyz - http://www.audiotek.cz/product-31620-sm ... -m-patch-2 tohodle bych se nebál, je to přehledné, zpracování bytelné, beztranďákový design

http://www.gearslutz.com/board/so-much- ... h-2-a.html

ještě existuje mackie big knob a krabicka od krků.. ta je ale přes desítku, to už je lepší prsns central station
Pres desitku za prepinac? Ale no tak panove, i z dotazu vyplyva, ze tam zaznelo "za maly peniz"!
dyt ano... ten M patch je nekde na 130 eurech

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od c9000 » 11 lis 2010 10:07

Pánové, víc jak 2 tisíce do toho nehodlám vrazit, vyhozený peníze. Je to přeci jen jednoduchej přepínač signálu, nechápu co je těžkýho (a drahýho) na tom udělat přepínač :wink: .
Volume kolečko a sluch.výstup by se mi hodil to přiznávám, ale není to nutností. M patch vypadá pěkně ale já mám pasivky, tudíž drátky a zase drátky, proto je M-patch zbytečnej. Co je na těch prvních dvou tak špatný ? Kexik mi radil zadrátkovat to do přepínače domácího osvětlení , (samozřejmě né ve zdi :D ) Jde přeci jen o to rozdělit tok signálu do dvou cest.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od kexik » 11 lis 2010 10:11

pockat... ty chces prepinat REPRODUKTORY, ci AKTIVNE MONITORY?
to su dva uplne rozne plany aj riesenia... v prvom pripade prepinas velke prudy, v druhom linkovy audio signal...

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od c9000 » 11 lis 2010 10:21

no pasivky, Reproduktory.
Takže přepínám proud. Omlouvám se zapomněl jsem to v úvodu zmínit, již jsem to opravil.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

monoque
Příspěvky: 601
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od monoque » 11 lis 2010 10:53

SM Pro Audio M-Patch 2 mam na prodej za 1500,-, kdyz tak PM

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od delay » 11 lis 2010 10:59

monoque píše:SM Pro Audio M-Patch 2 mam na prodej za 1500,-, kdyz tak PM
Ten už mu je asi na nic.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od kexik » 11 lis 2010 12:38

ok, tak ti ZARUCUJEM ze v hentych geretoch na uvode mas horsie prepinacie kontakty nez v beznom kvalitnejsom vypinaci na stenu. je to len pekna krabica ktora ma vzadu svorky a vpredu dva hnusne cinske prepinace

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od c9000 » 11 lis 2010 12:45

ok, takže adekvátní řešení : Koupit slušný světelný přepínač a pokud možno s regulátorem napětí, neboli volume kolečkem?

edit, to kolečko je asi blbost že,.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: přepínač pro monitory.

Příspěvek od delay » 11 lis 2010 12:55

c9000 píše:ok, takže adekvátní řešení : Koupit slušný světelný přepínač a pokud možno s regulátorem napětí, neboli volume kolečkem?
edit, to kolečko je asi blbost že,.
Stmívače jsou drahý, kromě toho, že to je fakt asi blbost :lol:

Odpovědět