Uvazuji o tehle sluchatkach pro kontrolni poslechy prace ve studiu. Jsou otevrene, takze se nedaji pouzit pri nahravani pres mikrofon. Cena cca 4500Kc
Znate je nekdo? Jina alternativa stejne kvality?
http://www.audioreview.com//sf-1/pid-21 ... wscrx.aspx
Sennheiser HD595
Znacku Sennheiser uctivam od roku 1983, kdy jsem dostal sluchatka HD 40, ktera funguji dodnes (!), pricemz od roku 1996 pouzivam uzavrene HD 525 (tehdy staly 200 DM) a maximalni spokojenost.
Takze: Sennheiser ROZHODNE ANO, ale ta cena za otevrena sluchatka mi prijde nejak moc vysoka. Urcite bych na tvem miste sel do UZAVRENYCH, i za cenu o neco vyssi ceny, protoze Sennheiser je drzak a zaruka kvality (takova Toyota mezi sluchatky
). Jinak doporucuju si je VYZKOUSET na usich, aby ti pohodlne sedly
. Kdyz sednou, je to pak laska na prvni pohled/poslech a uz je nedas z ruky/hlavy
.
Takze: Sennheiser ROZHODNE ANO, ale ta cena za otevrena sluchatka mi prijde nejak moc vysoka. Urcite bych na tvem miste sel do UZAVRENYCH, i za cenu o neco vyssi ceny, protoze Sennheiser je drzak a zaruka kvality (takova Toyota mezi sluchatky
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
Jen par nesouvislych postrehu, jestli k necemu budou, nevim..
Mam HD600. Je na nich slyset kazdy detail, ale je tam od te muziky citit jakysi odstup, jako bys byl v jazzklubu v pate rade, ale ne na podiu mezi muzikantama. Treba u Kossu Porta Pro je tech detailu o hodne min, frekvencne jsou dost nerovne, ale zase jsi vtazeny vic do deje. Hodne me lakaji BeyerDynamiky 770 nebo 990. Letmo jsem je slysel a myslim, ze by mohly byt kombinaci toho dobreho z obou. Chce to vse vyzkouset, nejlepe u nekoho uz rozehrane.
Mam HD600. Je na nich slyset kazdy detail, ale je tam od te muziky citit jakysi odstup, jako bys byl v jazzklubu v pate rade, ale ne na podiu mezi muzikantama. Treba u Kossu Porta Pro je tech detailu o hodne min, frekvencne jsou dost nerovne, ale zase jsi vtazeny vic do deje. Hodne me lakaji BeyerDynamiky 770 nebo 990. Letmo jsem je slysel a myslim, ze by mohly byt kombinaci toho dobreho z obou. Chce to vse vyzkouset, nejlepe u nekoho uz rozehrane.
Proc bys mi doporucoval jit do uzavrenych?Merlin píše:Urcite bych na tvem miste sel do UZAVRENYCH, i za cenu o neco vyssi ceny, protoze Sennheiser je drzak a zaruka kvality (takova Toyota mezi sluchatky). J
Nekde jsem cetl, ze toto byva Sennheiserum vytykano - ze pry jsou prilis slusne. Jakoby bez zivota.nemo píše:Mam HD600. Je na nich slyset kazdy detail, ale je tam od te muziky citit jakysi odstup, jako bys byl v jazzklubu v pate rade, ale ne na podiu mezi muzikantama.
fova: ja by som si rozhodne vypocul akg a beyerdynamic v tej cenovej. kazda z tych firiem ma inu filozofiu zvuku a prevedenia. je sice pravda ze sennheisery sedia na hlave skoro kazdemu, ale bez skusania to nejde kupit. beyerdynamicy maju z tejto trojice najlepsie basy, akg hraju najviac kriticky a sennheisery hodne vyvazene a s najlepsim stereom. cele sa to troska lisi od modelu k modelu, ale hruba charakteristika je taka a zavisi co presne chces. takze urcite skus dt770, dt990, k240, k271