Sluchátka Koss PortaPro - kytara a multiefekt

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
mertas

Sluchátka Koss PortaPro - kytara a multiefekt

Příspěvek od mertas »

Ahoj,
hraju si doma kytarou přes iPad a aplikaci AmpliTube do sluchátek Koss PortaPro. Vybuzený dynamický signál kytary mi ve sluchátkách zní zkresleně.

Je chyba jednoznačně ve sluchátkách, které pro tento studiový účel nejsou určena nebo se musím naučit alchymii a přiškrtit efekty v multiefektu AmpliTube a ampkit?

Pokud je to ve sluchátkách, doporučite mi model, který bude adekvátní volbou pro tento účel?
díky

dusanmsk

Re: Sluchátka Koss PortaPro - kytara a multiefekt

Příspěvek od dusanmsk »

Tak zavisi, ci mas tie sluchatka "nadoraz", robia to aj na inych zdrojoch zvuku, ine sluchatka hraju ok atd... Nemas len niekde prebudenu digitalnu cestu? Neclipuje to v tom efekte?

nixx

Příspěvek od nixx »

Taky ti může kreslit ten AmpKit. Nemáš slabou baterku? Nemáš moc silnej výstup z kytary? Lepší řešení než AmpKit je třeba Apogee JAM (má svůj AD převodník) nebo AmpKit Digital.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

mertas píše:Ahoj,
hraju si doma kytarou přes iPad a aplikaci AmpliTube do sluchátek Koss PortaPro. Vybuzený dynamický signál kytary mi ve sluchátkách zní zkresleně.
Je chyba jednoznačně ve sluchátkách, které pro tento studiový účel nejsou určena nebo se musím naučit alchymii a přiškrtit efekty v multiefektu AmpliTube a ampkit?
Pokud je to ve sluchátkách, doporučite mi model, který bude adekvátní volbou pro tento účel?
díky
Urcite sa "nauc alchymii"... :lol: :lol: Je to rozhodne ucinnejsie, nez kupa novych sluchatok. Na prebudeny signal Ti totiz ziadne ine nepomozu.

mertas

Příspěvek od mertas »

nixx píše:Taky ti může kreslit ten AmpKit. Nemáš slabou baterku? Nemáš moc silnej výstup z kytary? Lepší řešení než AmpKit je třeba Apogee JAM (má svůj AD převodník) nebo AmpKit Digital.
Ahoj, díky za Vaše komentáře. jako interface používám iRiffPort a zkoušel jsem presety, které již obsahuje AmpliTube aplikace. A ne každý zvuk kytary lze kombinovat s každým efektem.

V čem by měl být amkit Digital lepší než můj interface http://www.pocketlabworks.com/iRiffPort.html , který je srovnáván s Apogee Jam?

Pokud je zvuk zkreslený již přímo v reproduktoru ipadu, tak je to jasné přebuzení, souhlasíte?
alchymii zdar.

nixx

Příspěvek od nixx »

V pohodě, sorry - nevím proč jsem si myslel, že používáš Ampkit Link... ten není špatný, ale je tam pár věcí, které si člověk musí ohlídat.

Odpovědět