Subwoofer || 2026

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
jackies

Re: Subwoofer || 2026

Příspěvek od jackies »

Tak to abych zase poslal nějakej maroš na kontrolu :wink:
Mám tam dole guláš :)
muzikant

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Tak s malým odstupem musím říct, že kombo iLoud Micro Monitor Pro a iLoud sub je ultimátní mikro sestavou. Díky nevelikosti subu se to i jako kompletní 2.1 setup dá nazvat poměrně mobilním řešením a do všech malinkých krcálků a pokojíčků tohle múže přinést neuvěřitelnou kvalitu (hlavně ve smyslu rozsahu, ale myslím že výrazně nezaostává ani kvalita přednesu a "analytyčnost") v poměru k "footprintu".

Povedlo se mi nakonec vyřešit i kalibrační mišmaš a oba páry už zase přepínám jedním cvakem na přepínači jako bez subu :-) Takže úplná spokojenost a jsem rád, že jsem vybral tohle. Snad jediné, co by mi ještě chybělo k úplné nirváně, by bylo vypínání subu pedálem (zapojil bych si na ruční přepínač). Ale jde to pohodlně i z ARC-X softu, takže to není nic kritickýho.

Tak bych to z mé strany asi ukončil poděkováním všem zúčastněným, mise splněna ;-)

vasek

Příspěvek od vasek »

No, myslet to trochu vážněji s mobilním studiem, nechal bych se asi zlákat.
Díky za report.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Třeba pro nějakýho videoditora je tohle myslím naprosto geniální - hodně displejů = málo místa na zvuk, ale i tak má na videoeditaci hodně prima zvuk. Navíc sub mu nezapře žádnej větříček ani ťuknutí do stativu nebo do samotného mikrofonu (nakonec bude naštvanej, protože se bude víc pachtit se zvukem než byl zvyklej :-) ).

Ohledně tý mobility je super, že i samotný pidibudky udělaj svou práci velmi dobře v terénu a dovolí myslím docela obstojnej hrubej mix. Když je dám do batohu a vedle dám svoje sluchátka v ochranným pouzdru, tak tam není moc velkej rozdíl co se týče rozměrů :-D

TonerLive
Vybavení

Příspěvek od TonerLive »

biscuit píše:
10 bře 2026 19:52
Tak s malým odstupem musím říct, že kombo iLoud Micro Monitor Pro a iLoud sub je ultimátní mikro sestavou. Díky nevelikosti subu se to i jako kompletní 2.1 setup dá nazvat poměrně mobilním řešením a do všech malinkých krcálků a pokojíčků tohle múže přinést neuvěřitelnou kvalitu (hlavně ve smyslu rozsahu, ale myslím že výrazně nezaostává ani kvalita přednesu a "analytyčnost") v poměru k "footprintu".

Povedlo se mi nakonec vyřešit i kalibrační mišmaš a oba páry už zase přepínám jedním cvakem na přepínači jako bez subu :-) Takže úplná spokojenost a jsem rád, že jsem vybral tohle. Snad jediné, co by mi ještě chybělo k úplné nirváně, by bylo vypínání subu pedálem (zapojil bych si na ruční přepínač). Ale jde to pohodlně i z ARC-X softu, takže to není nic kritickýho.

Tak bych to z mé strany asi ukončil poděkováním všem zúčastněným, mise splněna ;-)
tak to jsme rádi..také jsem z něj nadšenej. v kombinaci s iLoud MTM mk2 geniální..

Odpovědět