Super levné MONITORY
Tak jsem si je pořídil ke kompu do práce, akorát se mi tahle recenze hodila, protože jsem potřeboval, nějaký repro v týhle cenový relaci a na e-shopech je toho všeho přehršel a člověk neví který jsou ty, co alespoň trochu hrajou a musím tedy říci, že mě překvapily.
Za ty prachy jsou fakt fajn. Včera jsem na nich schválně poslouchal 3 dny starou nahrávku bicích, který jsem smíchal ve studiu a jako kontrolní poslech budou myslím v pohodě, jen až je dostanu do uší.
Za ty prachy jsou fakt fajn. Včera jsem na nich schválně poslouchal 3 dny starou nahrávku bicích, který jsem smíchal ve studiu a jako kontrolní poslech budou myslím v pohodě, jen až je dostanu do uší.
koky, neblazni, to by tam museli dat jeden pomerne velky elyt a jeden odpor naviac :)safa píše:;-))) ... mmno me je to vcelku burt, ja na to michat nehodlam. Jako ozvuceni elektropiana pro deti to funguje uspokojive (tedy az na tu ranu po zapnuti, taky by tam cinani mohli udelat spozdeny odmutovani kdyz uz ten IC co tam je to urcite umi).
Zkuste Genius 1250, jsou o neco malo mensi ale paradoxne maji tlustsi steny nez ty 2000X, stojej 800,- a hrajou vyborne. po zatlumeni vatou teda. jinak hrajou POUZE basy a vysky stejne tak jako 2000X. porovnaval jsem to v obchode a zda se mi ze ty 1250 hrajou trosicku lip.. Ale jak rikam, ani jedny nehrajou stredy. A to tak ze vubec. ta vata to trochu napravi, nehrajou potom tolik subbasy (resp. nesnazi se o ne), nehuci v nich a zvuk je vyrovnanejsi.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
skus tieto .)Brooklyn / juanita juarez píše:chtel bych nejaky sunky na druhej poslech, ze bych zkusil tohle?
<a href="http://images.google.de/imgres?imgurl=h ... G">link</a>
jo to ma dokaze vzdy pekne vytocit ked musim rolovat 10 metrov do stran!!!
inak tiez planujem kupit nejake taketo male chrastitka... ako uz pisal EW, je to fajn vec na kontrolu pri mixe... a zaroven sa na tom da pocuvat vsetko mozne o radia, cez zvuk k filmu a tak... brat si kupil taku sadu aj so subwoferom a hra to ako atomova elektraren...
inak tiez planujem kupit nejake taketo male chrastitka... ako uz pisal EW, je to fajn vec na kontrolu pri mixe... a zaroven sa na tom da pocuvat vsetko mozne o radia, cez zvuk k filmu a tak... brat si kupil taku sadu aj so subwoferom a hra to ako atomova elektraren...
Cau, jakou vatou jsi to presne zatlumoval? Mame tyhle chrchlaky ve zkusebne, taky mi prijde, ze tomu chybi stredy, tak bych to rad upravilMSK píše:Zkuste Genius 1250, jsou o neco malo mensi ale paradoxne maji tlustsi steny nez ty 2000X, stojej 800,- a hrajou vyborne. po zatlumeni vatou teda. jinak hrajou POUZE basy a vysky stejne tak jako 2000X. porovnaval jsem to v obchode a zda se mi ze ty 1250 hrajou trosicku lip.. Ale jak rikam, ani jedny nehrajou stredy. A to tak ze vubec. ta vata to trochu napravi, nehrajou potom tolik subbasy (resp. nesnazi se o ne), nehuci v nich a zvuk je vyrovnanejsi.