Už je druhý den poslouchám ... Hodně mě překvapily, nečekal jsem že budou znít až tak dobře. Krásné čisté výšky plné detailů, ale zároveň přirozeně znějící, žádný obvyklý naostřený témbr. Ne nepodobné výškám Geithainů, ale přece jen trošinku jiné a možná bych si troufl říct v něčem trošinku detailnější ? (nebo je to jen tím že jsou blíž ?

). Středy pododobně čitelné a basy na to jak jsou to malé bedny, hodně impozatní - veliké a konkrétní. Celkově zvuk velmi detailní, přirozený, s pěknou hloubkou a prostorem. Vedle Geithainů RL 906 asi nejlépe znějící nearfieldy co jsem zatím slyšel (ale tyhle mají podstatně větší basy než RL 906). Opravdu PARÁDA.
Je tu ale dost velká piha na kráse - hodně šumí, což nechápu. A nemá to ani nic společného s připojeným input kabelem nebo hlasitostí na nich navolenou (šumí to prostě samo o sobě a dost). Prostě šum a z obou stejně (takže ani se nedá říct že by jedna měla problém). Při hraní to samozřejmě není slyšet, no ale když nehrají, je to společník, se kterým bych nechtěl ve studiu intimně žít. Nepodařilo se mi zatím spojit s Kevinem Walkerem - stvořitelem (je na dovolené), abych se ho na to zeptal. Nechce se mi věřit, že by tohle neslyšeli, nebo to neslyšeli všude jinde, kde je zatím do nebes chválí ... no uvidíme ... Třeba je to jen nějaký technický přešlap na tomto konkrétním páru ... zjistíme brzy