Velká sešlost monitorů v Savita Studiu (Sonodyne, Quested..)
Re: Velká sešlost monitorů v Savita Studiu (Sonodyne, Queste
Neplánuju, slyšel jsem několikrát, moc se mi osobně nelíbily a přijdou mi navíc strašně předražené ... Ted jsme dodali jedny na Slovensko. U jedné hned odešel zesilovač, poslali z USA nový, ten za 3 dny odešel zase, ted posílají novou bednu ... To se mi u žádných jiných beden nikdy nestalo .. Z tohoto hlediska jsou EU bedny mnohem praktičtější ...
No kdyby to byla takova bida, tak by je zas nemely zadny studia a Barefooty celkem videt jsou. Jeden problematickej kus se stava (i problemy s nahradama), podle toho se tezko neco da odsoudit. Zvuk je druha vec, to je vzdycky subjektivni... ja znam dva lidi co je venku slyseli (tu starsi verzi) a byli z nich nadseny. A slo o lidi, jejichz vysledky me bavej. To automaticky nemusi znamenat, ze by to pro me byly uzitecny bedny, ale chtel jsem dat Ivove komentu trochu kontextu.
Naposledy upravil(a) matucha dne 03 čer 2014 19:45, celkem upraveno 1 x.
Tak ona asi neni v CR takova lukrativni marze na Barefoot jako na High End "standardni studiove" Quested. Zajimave by bylo porovnani s PMC TwoTwo 6 nebo 8 pripadne vyssi.
Edit: radeji sem to promaznul, at se nekdo zas neopupinkuje.
.
Edit: radeji sem to promaznul, at se nekdo zas neopupinkuje.
.
Je to samozřejmě subjektivní jako vše. Mně jsou nejbližší a nejvíc se mi líbí bedny, které mají co "nejpřirozenější" zvuk, tj. nahraný zvuk podají relativně naturálně vzhledem k originálu bez nějakého přibarvování. Barefoot jsou velmi používané bedny a mnoho studií si je chváli, to je prostě fakt, mluvím jen o svém vlastním osobním dojmu když jsem poslouchal třeba Minimain27 v ceně cca 600 000/pár, nebo ted v New Yorku ty menší. Úplně mě to neoslovilo (i když je to podstatně "lukrativnější" artikl než ostatní zmíněné značky - ale o tom to není ...). Slyšel jsem veliké PMC (zapomněl jsem typ) a ty se mi líbily moc.
no lukrativnejsi v nasich koncinach asi tezko..
kolik by se jich tu prodalo? minimum...to je efektivnejsi tlacit "levnejsi" bedny jako sono, quest...
PMC serie TwoTwo je super...jako near bych do nich sel hned nebejt grimmu...
Edit: ikdyz PSI me docela bavi...
kolik by se jich tu prodalo? minimum...to je efektivnejsi tlacit "levnejsi" bedny jako sono, quest...
PMC serie TwoTwo je super...jako near bych do nich sel hned nebejt grimmu...
Edit: ikdyz PSI me docela bavi...
Naposledy upravil(a) monoque dne 04 čer 2014 11:43, celkem upraveno 1 x.
A proto třeba disk.cz tlačí laciný KRKy, M-Audia a jiná levná zařízení, protože konzum a levnější zboží je spíš živí než to, že si jednou za rok někdo koupí KRK Exposé za 120k. Ale to je odbočka :c)
Držme se prosím tématu - tj. přímé vzájemné porovnání zvuku zmíněných monitorů na základě podrobných poslechových sessions. Díky ...
Tak to je snad normalni ne? Poptavka-nabidka... Hudbu dneska dela kazdej, takze je jasny, ze prevazuje lowend konzumni zbozi. A krom toho se technologie posouva, takze i ty levnejsi veci uz jsou celkem dostatecne pro rozumne vysledky (pro vetsinu hobystu uspokojive). Sorry za OT. V tomhle kontextu mi prijde fajn, ze Ivo se snazi tady prezentovat k tomu lowendu nejake rekneme midrange alternativy. Aspon je vyber.
ja som tiez velmi za, ked niekto hlada a vyzera ze aj nachadza rozne zaujimave alternativy oproti mainstreamu.
sprry za Ot: @monoque - ked sa nevies postavit za to co napises, naco to pises a premazavas? hovorila z teba cosi, co mi prislo ako keby si Ivovi zavidel.
sprry za Ot: @monoque - ked sa nevies postavit za to co napises, naco to pises a premazavas? hovorila z teba cosi, co mi prislo ako keby si Ivovi zavidel.
Zjistil jsem zajímavou věc - že ty SRP 400 nemají vnitřní DSP, což je určitě důvod proč znějí jinak, řekl bych o něco lépe, než ty větší (SRP 500 a 600).
Zajímavé čerstvé přímé srovnání PMC twotwo a SRP 400 (PMC stojí několikanásobně víc) http://www.gearslutz.com/board/high-end ... ons-5.html
(jinak znovu prosím držet se tématu, respektovat pravidla tohoto diskusního fóra a případné OT pocity a tenze řešit přes PM nebo jinde.)
Zajímavé čerstvé přímé srovnání PMC twotwo a SRP 400 (PMC stojí několikanásobně víc) http://www.gearslutz.com/board/high-end ... ons-5.html
(jinak znovu prosím držet se tématu, respektovat pravidla tohoto diskusního fóra a případné OT pocity a tenze řešit přes PM nebo jinde.)
akorat teda ja mluvil o PMC twotwo 6 nebo 8.
Ivo, a jak ty lowcosty SM 200Ak oproti SM 100Ak. Měl jsi je už "v ruce"?
SM200 jsem neslyšel, ale četl jsem nějaké dojmy těch co slyšeli, většinou se shodují že spíš nic moc ... Ty 100ky jsou asi mnohem lépe vyvážené
No já slyšel (teda četl) spíš pozitiva na ty 200, ale výkonově jsou mnohem silnější, mají tuším 250W... Chce to opravdu větší studio. To jim sedí.