Vyber monitorov do 8000 CZK
Vyber monitorov do 8000 CZK
Rozhodujem sa medzi Yamaha HS50M
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... hs50m.html
A KRK RP5 ROKIT G2
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... it-g2.html
Hľadám kvalitný, neskreslený zvuk pre produkciu hudby a pri použití nižších hlasitostí.
Prípadne ak mi viete doporučiť iné kúsky do uvedenej cenovej úrovne, budem len rád.
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... hs50m.html
A KRK RP5 ROKIT G2
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... it-g2.html
Hľadám kvalitný, neskreslený zvuk pre produkciu hudby a pri použití nižších hlasitostí.
Prípadne ak mi viete doporučiť iné kúsky do uvedenej cenovej úrovne, budem len rád.
Re: Vyber monitorov do 8000 CZK
mozno by som usetril .. kupil truth 2030 a zvysok prepil .. velky rozdiel to nebude ..
Voči značke Behringer mám osobné výhrady...
Podľa odporúčania kolegu sa viac prikláňam k Yamahe, možno by som siahol aj po vyššom modeli, ak by kvalita zvuku za to stála.
Máš ešte nejaký iný návrh podložený reálnou skúsenosťou? Dikes
Podľa odporúčania kolegu sa viac prikláňam k Yamahe, možno by som siahol aj po vyššom modeli, ak by kvalita zvuku za to stála.
HS 50? sylšel jsi je, je to moc malý, nehraje to basy a má to divný vejšky, hezký sou na tý bedně jen nějaký středy. Jestli to máš na elektroniku, nebo něco tomu podobnýho zkus Alesisy, nebo i ty krky by mohly být lepší. Ale když prohledáš forum dostaneš dostatek informací.
Pri produkcii práve potrebujem "flat sound". Potrebujem referenčný zvuk, takže neviem či tvoje argumenty mám brať ako nevýhodu toho modelu. A ktorý model z Alesisov by si odporúčal?
predpokladam , ze ked chces nizsie hlasitosti , tak to budes pouzivat doma v byte .. neodporucam HS80 .. HS50 je lepsie riesenie ..tomexx píše:Voči značke Behringer mám osobné výhrady...
za 8000 KC neexistuje referencny zvuk .. Yamahy ale vizualne funguju ako referencne .. Vo video strizniach sme ich mali (HS80) a vsetci strihaci si pochvalovali , ze maju referencny zvuk .. Ale robit zvuk by som na nich nechcel ..tomexx píše:Pri produkcii práve potrebujem "flat sound". Potrebujem referenčný zvuk, takže neviem či tvoje argumenty mám brať ako nevýhodu toho modelu. A ktorý model z Alesisov by si odporúčal?
Zhoduje sa to aj so skúsenosťami mojich známych..Pytkin píše:za 8000 KC neexistuje referencny zvuk .. Yamahy ale vizualne funguju ako referencne .. Vo video strizniach sme ich mali (HS80) a vsetci strihaci si pochvalovali , ze maju referencny zvuk .. Ale robit zvuk by som na nich nechcel ..tomexx píše:Pri produkcii práve potrebujem "flat sound". Potrebujem referenčný zvuk, takže neviem či tvoje argumenty mám brať ako nevýhodu toho modelu. A ktorý model z Alesisov by si odporúčal?
Ok a pokiaľ by som sa chcel ešte viac priblížiť k referenčnému zvuku, nad akými modelmi by som mal rozmýšľať? Zariaďujem domáce štúdio, takže musím brať ohľad aj na rozmery a výkon monitorov...
no .. musim povedat , ze tie krky su mi sympaticke , ale nepocul som ich , tak ti ich neviem porovnat s tymi yamahami ..
Myslím alesis monitor one. Něco mezi hifi a levnou studiovou bednou nehrajou moc přísně ale na elektroniku sou myslim dobrý. A tak trochu nutěj dělat člověka tokovej měkkej zvuk. HS 80 jsou docela good, máme je na krámě a dost jsem je poslouchal ale je to teda velká bedna, nic na pc stoleček. Zato ty 50tky mi přišly uplně na prd. (jen můj osobní názor.)
Nekdy je mozna lepsi misto "osobnich vyhrad" si jit ty bedny poslechnout. Zjistis, ze Truthy zase tak spatne nejsou a Yamaha neni zadny etalon kvality.tomexx píše:Voči značke Behringer mám osobné výhrady...
Na 2030A se da v pohode pracovat, takze:
Pytkin píše:mozno by som usetril .. kupil truth 2030 a zvysok prepil .. velky rozdiel to nebude ..
pripajam sa k 2030. mal som ich dlhsie, vlastne ich este stale aj mam...
Voči značke Behringer mám osobné výhrady... - to je len taka podla mna poza, niektorym ludom pride "in" na tu znacku nadavat a niektori to len tak opakuju, beztoho,aby mali skusenost... Behr. urcite nie je zazracna firma, ale 2030 su v "poho"
Voči značke Behringer mám osobné výhrady... - to je len taka podla mna poza, niektorym ludom pride "in" na tu znacku nadavat a niektori to len tak opakuju, beztoho,aby mali skusenost... Behr. urcite nie je zazracna firma, ale 2030 su v "poho"

2030 komentovat nemuzu, ale 2031 jsou priserny a ruce od nich pryc, vyhozeny penize (hucak v basech, necitelny stredy (spis zadny), rozbity vejsky), 2030 jsou ale udajne drobet lepsi, dost lidi tu na nich delalo dobrej zvuk (a pravda jeden statecnej i na 2031, alespon co je mi znamo). Ty KRKy snad mel Ecson a Truthy prej rozprasily (nevim ted jaky, je to tusim v tematu o vyberu novych beden pro Etiena, z cehoz usuzuju ze to byly 2031). Samozrejme vzhledem k velikosti nelze cekat asi zadny mocny basy, ale pry jsou zase docela dobre citelny.
Jinak souhlas s rastisem ohledne nadavani na behringer, je to modni zalezitost, ta znacka krome produkce spousty klumpru obcas neco okopiruje i dobre
Moje zkusenost je takova, ze na Uliho nejvic nadavaj lidi, co od nej nikdy nic nemeli, ale kamosi jim rekli, ze to je smejd.
Jinak souhlas s rastisem ohledne nadavani na behringer, je to modni zalezitost, ta znacka krome produkce spousty klumpru obcas neco okopiruje i dobre

a to zase ja musim povedat ze stare 2031 boli paradne .. 2031A som nepocul , tak to neviem posudit .. ale 2031 boli popici , za ty penize !
Myslim 2031A, ty predtim me minuly.