jinak si přeji taky hlavně čas a taky disciplínu tracky dokončovat... O nápady se nebojím
2014 - Co se nachazi na vasem ''musim mit'' seznamu?
Re: 2014 - Co se nachazi na vasem ''musim mit'' seznamu?
no já to taky nepotřebuju - jen mě to láká
jinak si přeji taky hlavně čas a taky disciplínu tracky dokončovat... O nápady se nebojím
- synth_synth_synth_synth
něco proti lenoře bych si přál .... a ještě nějaké malé monitory ...
Generator bicích,synth smycek at uz hardw, nebo softw. Ten už je na cestě tak snad to dobře dopadne.A někde možná v daleké budoucnosti nové PC,které by zvládlo složitější verze softw.pro záznam zvuku ,videa.
362
- ReaktoplazmAR
ja si musim kupit do študia nejaký šikovný vysavač.. a snažit sa lepšie ukočírovavat to čo ma pohlcuje, netrieštit úsilie, ale systematickejšie dávat formu a pohyb svojej každodennej "hudobnej" činnosti.. jo, a rozmýšlam že by som si kupil mikropajku a prerobil nejako dva monotrony, to ale plne odporuje tomu v predošlej vete..
- Peetronius
Samospouštěcí trýznivý bič - pokaždé když otevřu nový projekt dříve než dokončím stávající. Potom SSD disk a sluchátka.
za 1) Musim mit dobrý mikrofon, ten je na seznamu bezpodmínečně.
za 2) Možná ještě pár dobrých mikrofonů.
za 3) Pak asi nějaký dobrý hardware ovladač/kontroler pro DAW
za 4) Jo a taky bych měl updatovat Cubase a možná i Logic
za 5) Potom nějaký echt dobrý vícekanálový D/A převodník, ale ten tak nutně nepotřebuju
za 6) jestli se rozhodnu jiít OutOfTheBox tak toho potom musím nakoupit jak Ježíšek
...vubec přemýšlím o tom, jestli je rozumné nakupovat hardware, který už stejně mám modelovaný softwarově, nebo radši auto
za 2) Možná ještě pár dobrých mikrofonů.
za 3) Pak asi nějaký dobrý hardware ovladač/kontroler pro DAW
za 4) Jo a taky bych měl updatovat Cubase a možná i Logic
za 5) Potom nějaký echt dobrý vícekanálový D/A převodník, ale ten tak nutně nepotřebuju
za 6) jestli se rozhodnu jiít OutOfTheBox tak toho potom musím nakoupit jak Ježíšek
...vubec přemýšlím o tom, jestli je rozumné nakupovat hardware, který už stejně mám modelovaný softwarově, nebo radši auto
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
avantone uz skrtam, zakoupeno. to bylo ale to nejjednodussi ze seznamu. :]Brooklyn / juanita juarez píše:"musim mit" -- nic.
"rad bych" -- nejakej spring nebo tape dly v hardwaru, a mozna treti poslech jako avantone nebo ns10.
pravdepodobne upgrade procesoru, desky a pameti na nejaky zrejme 6jadro a >16GB ram.
- Ambika 6 hlasů
- 2x Apple cinema 30'
... A pak si chci koupit ke 40. Narozeninám SE omega 8 v plný náloži, tj. Letos začínám ukládat do prasátka, abych to do té doby stihnul
- 2x Apple cinema 30'
... A pak si chci koupit ke 40. Narozeninám SE omega 8 v plný náloži, tj. Letos začínám ukládat do prasátka, abych to do té doby stihnul
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
no vidis, tvoja vizia sa nesplnila, aj ked namiesto basstationu som nakoniec kupil minibruta a na iesto dark energy pulse2Oxyygen píše:stejne skoncis u syntaku na ipadu...dendy píše:- basstation 2
- doepfer dark energy mk1
- dsi evolver poly
- nord lead 4
nepredpkladam ze realne nieco z toho kupim tento rok, ale keby som nasiel na ulici povalovat sa peniaze, tak hned
No tak mě se splnila vize z poloviny - Ambika 6 voice 
Každopádně letošní rok:
- SCI Prophet VS (už se splnilo)
- Auratone Mixcube
- 2x Apple Cinema 30´(trvá)
- Nord Modular G1
- a nějaké ty moduly do Euroracku (Jomox Resonator, MOTM Deflector Shield, Grendel Formant Filter, Doepfer VC Crossfader, ...)
- a asi výměna mikrofonu (Octava mi nějak nesedí, tak něco jiného)
Každopádně letošní rok:
- SCI Prophet VS (už se splnilo)
- Auratone Mixcube
- 2x Apple Cinema 30´(trvá)
- Nord Modular G1
- a nějaké ty moduly do Euroracku (Jomox Resonator, MOTM Deflector Shield, Grendel Formant Filter, Doepfer VC Crossfader, ...)
- a asi výměna mikrofonu (Octava mi nějak nesedí, tak něco jiného)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
aj ty ? hehe ja tiez
ale ja ho mam aj s tym bocnym glide potenciometrom
potom sa pochval co si natocil, moje kratke demo je tu :
potom sa pochval co si natocil, moje kratke demo je tu :