Kable ku setupu: reloop rp4000 mk2 + focusrite scarllet 2i4 + Allen & Heath XONE:23 + Traktor PRO 3 + NI Timecode vinyl

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
vagimir

Kable ku setupu: reloop rp4000 mk2 + focusrite scarllet 2i4 + Allen & Heath XONE:23 + Traktor PRO 3 + NI Timecode vinyl

Příspěvek od vagimir »

Zdravim, riesim prepojenie vsetkych tychto veci.

Doma pouzivam zvukovku focusrite 2i4 2nd gen, dnes mi prisiel domov Reloop RP 4000 mk2, na ceste domov je aj mix Allen & Heath XONE:23 a NI Timecode vinyl mk2.

Na NI stranke som sa docital, ze Traktor PRO 3 uz podporuje hocijaku zvukovku pre DVS.

Potreboval by som k tomuto setupu dokupit vsetky potrebne kable, aby mi som vedel rozbehat DVS. Z gramofonu ide neodpojitelny kabel 2x cicnch.

Vedel by mi prosim vas niekto ozrejmit, ako sa to vsetko spolu prepoji, aby DVS fungovalo ? Ake kable a redukcie budem potrebovat ?

Dakujem pekne :oops:

vagimir

Re: Kable ku setupu: reloop rp4000 mk2 + focusrite scarllet 2i4 + Allen & Heath XONE:23 + Traktor PRO 3 + NI Timecode v

Příspěvek od vagimir »

Predpokladam, ze 2x cinch z gramofonu musim dat do inputu na karte, co je jack, cize mi bud treba kabel 2x samice cinch do stereo 6.3 jacku, alebo takuto redukciu.

Potom pojdem z outputu z karty do inputu do mixu, cize kabel 2x cinch do 2x cinch.

Je moj predpoklad spravny ? :D

Odpovědět