Mám ji 2 roky a bez kazu, ale davej si bacha jaky kabel pro usb pouzivas. Obyc. dela problemy jqk v sumu, tak nekdy v konektovani. Zainvestuj hlavne do kratkeho odruseneho a s feritama na konci. Jinak jede bezva no a latence, no zalezi, pro par stop 7..9 msec pak to zacina praskat jemne. Ale v cubase lze zamrazit nepotrebne stopy.P.
Ahoj. Dakujem za reakciu. Napišem ti e-mail. Budem rád ak by sme dali o tom reč. PS: používam program PreSonus Studio One 3 Professional. Peckový a velmi intuitívny... Ako vždy držím sa odporúčaní a hlavne recenzí aby som našiel vždy to čo potrebujem.
Asi pred tromi rokmi som ju kúpil a následne hneď menil za inú (M-Audio). "Instrument" vstup bol neuveriteľne slabý - gitaru direct absolútne nedokázal dostatočne vybudiť.
P.S. A spomínam si, že podobný problém bol vlastne aj s mikrofónom, strašne slabý level aj pri max. vytočení input gainu.
- pozri si dátum príspevkov na tej ich stránke - bolo to vela rokov dozadu... tieto veci sa už dávno opravili.
- dám vediet moje postrehy
- kamaráti to maju a vraj bez problemov... samozrejme dám si pozor aby som mal skvele kable kvalitne.
- dakujem za reakcie priatelia
Ahoj.
Ja mam tuto zvukovku viac ako 2 roky. Pouzivam ju na Cubase 8,5, Wavelab 8,5 , ProTools 12,5 videoeditor Edius Workgroup 8, a skusal som aj ine programy. Vzdy mi slape bez problemov. Nahraval som cez nu el.gitaru, bass gitaru, dalej dynamickymi mikrofonmi a kondezatormi. Vsetko OK. Jediny problem je pri ProToolse, ked sa menia projekty s roznou sampl.frekvenciu (napr. mam otvreny projekt 44kHz a chcem otvorit 48kHz) vtedy sa nevie prepnut, zrusi otvoreny program. Robi mi to aj pri otvarani Wavelabu. Ale inak som s nou velmi spokojny. Vyhodou je aj samostatne ovladanie hlasitosti monitorov a sluchatok. Je aj dost tazka, co je vyhoda, ked sa dotknem ovladacov, nepohybuje sa mi po celom stole.
Tomu hovorím review dakujem ti za slovo... vyzerá to, že bude teda nakoniec fajn... každý den ju očakávam... bol som ju konzultovat aj tu kde zijem v Kodani v shope kamennom https://www.4sound.dk/ , nestazovali sa... samozrejme najdeš vzdy lepsie... ale v tejto cene a to co ponuka.. boom... myslim ze uspokoji kazdeho kto zacina so studiom a nejde do projektov kde treba fakt dozerat ańa mega cisty kvalitny zvuk... tak ci tak mix master a final zvuk je vzdy pre bezneho poslucháča dostatočný... vela chybiciek sa skrýva pod tou vrstvou zvukov ked ideme zlatou strednou cestou vrámci financí...