Kompletně nové Drum & Bass ministudio

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
EMOTIKONE

Re: Kompletně nové Drum & Bass ministudio

Příspěvek od EMOTIKONE »

"...no je vsetko pekne, mas pravdu, ale nepredpokladam ze ma neobmedzeny rozpocet..."

nemám důvod být negativní, ano, jsem přesvědčen o tom, že tři monitory jsou komfort, a vím, že jestli je bude chtít, není to dnes až taková investice, resp. dá se to pěkně postupně, taky jsem nekupoval tři najednou, a ani je nemam stejné...Dokonce si umím představit, žebych si dnes pořídil jenom dva, ale pořádně velké, resp. dostatečně široké...

Já jsem zde odepsal, protože se ten člověk na něco ptal. Nemá smysl zde ztrácet čas pseudožvaněním, nic proti. Nakonec tedy doufám, že ten člověk veme do hrsti selský rozum, spočítá si svoje finační zdroje:) a udělá si rozpočet, kterým to rozsekne...Buď najednou, anebo postupně, anebo vůbec. Ani ten Obama nevlítl nakonec do ty Sýrie, protože prostě nato neměl prachy...

dendy

Příspěvek od dendy »

no ako myslis.. hudbe sa venujem nejakych 20 rokov.. keby som teraz zacinal, tak vsetky peniaze vrazim len do 2 veci - co najrychlejsie CPU (koli pluginom) a co najlepsie bedne.. kazdych sto eur co by som vybuchal na nieco ine znamenaju menej rozpoctu na procesor a repraky...

kludne by som si vystacil s 1 monitorom.. za rok - dva, ked by som nadobudol aspon najzakladnejsie vedomosti, ziskal aspon minimalny prehlad, tak by som zacal riesit veci ako akustika miestnosti pripadne dalsie 2 momitory - ak by som medzitym sam nedosiel na to ze su opat ine veci s vyssou prioritou co ma posunu v kvalite tvorby dalej...

proste vzdy si musis uvedomit komu radis.. radit 10 monitorov okolo celej hlavy alebo akusticke upravy miestnosti (ktore, ked clovek fakt velmi dobre nama pod kontrolou, cize vie PRESNE co robi, tak su viac placebo nez realny efekt) niekomu kto este nespravil v hudbe ani prvy krok, podla mna nieje uplne najstastnejsie...

moj nazor, viac k teme nemam co dodat...

EMOTIKONE

Příspěvek od EMOTIKONE »

tak jak to vlastně je, píšeš tady, abys tomu člověku pomohl, nebo abych ti tady udělal poklonu, že jseš v tom 20let?:) Jestli ti to povaha dovolí, prolítni, co jsem napsal. Já tomu člověku nevnucuji, že si má něco koupit, jenom ho podpořuji v tom, aby se nějak třeba rozhodl. Ve směs říkáme to samé...Já nelpím na tom, že je potřeba mít x monitorů, ale že je to fajn a líp se tak dělá.

A píšeš. že si mám "uvědomit, komu radím"...prosím tě, cokoliv, jenom mi neraď, co dělat...to je divný...:)

Odpovědět