Material na nabytek do studia

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
lavovalampa

Material na nabytek do studia

Příspěvek od lavovalampa »

Ahoj,

z duvodu usetreni mista v obyvaku jsem se rozhodl postavit si rozkladaci skrin, ktera pojme cele studio. Pro predstavu: mela by mit tri casti spodni na koleckach s prostorem pro rack apod. Ta by mela zajet pod stredni cast s pracovni deskou, vysuvnymi klavesy, monitorem a oteviracimi dvermi se zabudovanymi repro-monitory. A nad tim vsim treti cast s uloznym prostorem pro kytary.

No resim z ceho to postavit. Masivni desky a nebo lepene lamino desky? A vubec budu rad za nejake postrehy a napady.

Diky😉

Stan

Re: Material na nabytek do studia

Příspěvek od Stan »

IMHO je to uplne jedno z ceho to postavis, vse zalezi na rozpoctu. Vetsina profesionalniho nabytku je stavena z MDF. Z masivu te to asi vyjde o mnoho draz, ale to zalezi na tobe. Pokud to udelas z MDF tak pak jese budes delat povrchovou upravu, cemuz se u dreva krome nalakovani vyhnes. JInak nevim co by jsem k tomu vic dodal.

lavovalampa

Příspěvek od lavovalampa »

Tak já myslel z pohledu rezonancí apod. ale asi ty lepené osb nebo mdf desky budou mít lepší vlastnosti. Navíc jsem nikde nic podobného neviděl tak jsem to sem zkusil nahodit co kdyby měl něko podobnou zkušenost. Díky.

jammix

Příspěvek od jammix »

ked má niečo rezonovať tak drevo , také borovicove je aj lacné aj lahšie váhou
rezonancie budu aj v MDF doskach proti tomu treba niečo vymyslieť s tlmenim

lavender

Příspěvek od lavender »

preglejka je super matros

Odpovědět