Midi kontroler do 250 €
Re: Midi kontroler do 250 €
Ako som uz napisal ziadne zasadne rozdiely mdzi tymi to typmi kontrolerov nie su.....klaviaturu mierne zvlnenu pri pohlade z boku ma 99 percent z nich. Myslim ze sa v tom zbytocne vela patlas. Na kazdom z nich moze byt jedna alebo viacero veci co ti budu vadit....
Ahojte. Chcem kúpiť midi kontrolér do 61 kláves (môže byť aj 49) na občasné použitie na chatu s trochu "lepšou" klávesnicou, tj. aby boli klávesy aspoň veľkostne podobné klavíru (doma mám nord piano), gombíky, fadery ani soft výbavu nepotrebujem. Poradí niekto?
NEbolo by najlepsie ist do obchodu a odskusat si to ??
No ďakujem za odpoveď, nemám možnosť skúšať, práve preto sa pýtam. Skôr by som prijal odporučenie na niečo napr. z Thomana alebo bazáru. Nie som klávesák, nevyznám sa, potrebujem len niečo, čo sa aspoň veľkostne podobá klasickej klaviatúre, pokiaľ možno bez zbytočných gombíkov.
jde ti jen o velikost kláves nebo i o chod? oni lidi zvyklí z piana většinou na klasické měkké synťákové klaviatuře trpí. naopak lidi zvyklí na klávesy často nemusí vyvážené a kladívkové mechaniky... tohle bys měl upřesnit, nebo alespoň trochu líp definovat, co a jak chceš s klávesnicí provádět. jestli hrát chopina, tak asi ta synťáková nebude to pravý ořechový 

hlavne dnes su tie makke syntakove klavesnice uplne tragicke .. oproti tomu ako to bolo kedysi .. fakt si to treba odskusat , podla mna ..
mmm vďaka za príspevky, to odskúšanie by bolo super, len ja som z maléhom mesta resp. ani v okolí nič poriadne na výber nie je. Ide o to, že sa učím tak trochu hrať na klávesoch a mám to nord piano doma, tak skúšam či by niečo podobné nebolo aj na chatu, aby som nevypadol z cviku, je mi jasné, že to nebude nič moc, tak aspoň tá veľkosť kláves by mohla byť podobná. Fakt sa nevyznám, ten nord je to jediné, na čom som zatiaľ "hral", takže pochybujem, že aj v obchode by som bol schopný v tej rýchlosti niečo normálnejšie vybrať.
Tu dakto z Pezinka predava serioznu klavesnicu Oberheim MC 1000/88 za 300 eur ..
Ak teda este neni predana .. Cena je super , podla mna ..
https://www.facebook.com/marketplace/it ... 790181703/
Ak teda este neni predana .. Cena je super , podla mna ..
https://www.facebook.com/marketplace/it ... 790181703/
Ďakujem za správu, toto je na mňa ale príliš veľké, budem hľadať dalej.