Dal som svoj postoj a svoj nazor - ze si viem predstavit fungovat len na HW, ale len na SW urcite nie. Idealne je to samozrejme spojit. Ale samozrejme so mnou nemusi nikto suhlasit

Vsetky zvuky su uz vytvorene .. staci si vybrat ..Oxyygen píše:zapnes a hrajes, to se dela se samohrajkou ne? Tvorit zvuky pres nejaky menu na display je hodne kreativni zalezitost.
Myslim ze HW feeling mas jen u subtraktivnich syntaku ala analogy, jinak je pocitac ve vsem lepsi.
Hm, keby sa ludia spravali racionalne a rozumne, tak si iPhone ani iPad nikto nekupi, Apple do roka skrachuje, Zenam by sa nikdy nestal prezidentom a Fico by mal preferencie 4%. Ale asi by si bol prekvapeny kolko dokonca aj rockovych hudobnikov pouziva pocitac. Netvrdim ze v celom procese tvorby od zaciatku do konca, ale urcite pouziva.MDudas píše:keby bol "pocitac ve vsem lepsi", tak by uz davno vsetci hudobnici presli na pocitace.
To skorej by nikto nemal Windows a skrachoval by Microsofthawkens píše:Hm, keby sa ludia spravali racionalne a rozumne, tak si iPhone ani iPad nikto nekupi, Apple do roka skrachuje,
Ja nehovorim ze nie .. Ja hovorim o tom , ze programovat zvuky na syntaku nikto nepotrebuje , lebo uz su vsetky hotove .. to som reagoval na teba , ze programovat zvuky na malom displeji je otrava .. muzikanti to nepotrebuju .. nastroje maju dostato zvukov , ze krutit nic nepotrebuju ..Oxyygen píše:Dovolim si tvrdit, ze Komplete ma x nasobne vic presetu k okamzitemu pouziti nez vsechny workstationy dohromady. Jedinej rozdil je, ze workstation zapnes a hrajes a u komplete zapnes pocitac, spustis program a hrajes - takze skoro zadnej rozdil v komfortu.
toto neni uplne pravda .. su aj gitaristi , ktorym staci jedno kombicko a mastia na tom cely koncert ..hawkens píše: K tomu ma napadla analogia, aj gitarista prakticky nikdy nehra na surovej gitare, dokonca ani len s jednym multifektom, ale ma pod nohami kufrik plny krabiciek.