Zdravím, nejaký čas sa rozhodujem medzi týmito dvoma kartami. Pôvodne som chcel kartu od NI najmä kvôli balíku Elements, avšak neskôr som za podobnú cenu objavil aj Lexicon. Problém je, že nepoznám kvality ani jednej z nich, preto ma zaujíma, či jestvuje nejaký dôvod, prečo by som sa mal rozhodnúť pre Lexicon ? Využívať ich chcem spočiatku len na odposluch - slúchadlá (250Ohm) a monitory, neskôr určite aj nejaké nahrávky, či už gitara, vokál, alebo vlastné perkusie, primárne sa ale venujem len produkcii vrámci notebooku. Za akýkoľvek názor a poznatok budem veľmi vďačný.
NI Komplete Audio 6 -http://www.audiotek.cz/product-47679-na ... te-audio-6
Lexicon I-ONIX U22 - http://www.audiotek.sk/ATK/product.asp?id=33787&lang=sk
NI Komplete Audio 6 vs. Lexicon I-ONIX U22
-
Re: NI Komplete Audio 6 vs. Lexicon I-ONIX U22
Co se týče latence tak lexicon nebrat.....moc vysoká i na nejnižší buffer 49 samplů....jinak ale DA na lexiconu je opravdu hezké...zvuk se mi líbí víc než na RME AIO...
Kartu od NI bohužel neznám, ale Lexicon vlastním...
urcite by som bral NI
CliffhAnger píše:Co se týče latence tak lexicon nebrat.....moc vysoká i na nejnižší buffer 49 samplů....jinak ale DA na lexiconu je opravdu hezké...zvuk se mi líbí víc než na RME AIO...
rad by som o tom vedel viac.
Ma niekto podobne skusenosti?
- Agent Provocateur
ahoj mám i-onix u82s a som velmi spokojný. Latenciu mám na najižšom možnom nastavení a zatial absolutne bez problémov-je pravda že mam k tomu core i 7 a projekt zatial nie je nejak extra presyteny pluginmi atd.
po zvukovej stranke sa mi to velmi paci-prechod z emu 1212m je docela markantny.
po zvukovej stranke sa mi to velmi paci-prechod z emu 1212m je docela markantny.
NI mam už pár mesiacov (tiež na i7) a zatiaľ som maximálne spokojný. Na začiatku to pukalo aj pri najvyššom bufferi, ale updatol som driver na grafickej + nejaké ďalšie updaty od windowsu a od vtedy nebol žiaden problém. Nemám čo vytknúť, za tú cenu som ozaj spokojný.