Ozvučení velkých, podzemních klenutých prostor

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
netharin

Re: Ozvučení velkých, podzemních klenutých prostor

Příspěvek od netharin »

klingáč píše:
16 lis 2017 16:03
Ahoj,
môžeme vedieť ako? :idea:
Ha! Zapomněl jsem se s odpovědí... Nakonec koupili jetou sestavu beden z nějakého německého divadla... dva velké bassboxy a asi osm středových (spíš středobasy), které rozmístili mezi jednotlivá žebra stropové klenby... k tomu behringer mix se zesilovačem. Výsledek velmi uspokojivý na úrovni výkonu basů, ale světe div se, výšky by tam člověk jen velmi těžko pohledal:D Equalizer to nespravil... kde nic není, ani equalizér nebere, nebo jak je to přísloví..

MDudas

Příspěvek od MDudas »

No veru... "světe div se." :D
Ekvalizer urcite funguje. Problem je, ze ked na EQ pridas napr. 12 alebo mozno 18dB, a bedne maju vo vyskach utlm 30-50dB, tak to jednoducho matematicky nesedi.
A keby si aj mal EQ +30dB, tak to mozno matematicky sediet bude, ale fyzikalne to bude na h...o

Ale ... na druhej strane... za malo penazi hodne basovej muziky... :wink:

fb_michaela

Příspěvek od fb_michaela »

Zdravím,
jelikož mi toto vlákno dodalo důvěru provést nákup u Gear4Music, také se podělím o info s agendou kolem nákupu. Nešla mi provést platba, vždycky se celý proces zasekl u 3D secure ověření, kdy mi sice došla SMS, ale nenačetlo se potvrzovací okno. Ta jejich platební brána nejspíš SMS verifikaci už nepodporuje, minimálně ne od Airbank. Po tom co mi paní objednávku založila ručně jsem zkusila ještě platit přímo v účtu a vyskočilo na mě ověřovací okno ale ne pro SMS, ale pro potvrzení z mobilní aplikace, kterou jsem nikdy nepoužívala, takže netuším jakým zázrakem se to tam zjevilo. každopádně to už bylo vodítko, takže jsem stahla apku banky, v bankovnictví přenastavila potvrzování plateb z SMS na aplikaci a už to fungovalo.
Tak to jen, aby byly odpůrci bankovních aplikací případně majitelé "nechytrých" telefonů varování a ušetřili si nervy. Nakupuji na internetu několikrát týdně, ale že by něco bojkotovalo SMS verifikaci jsem ještě neviděla. Jinak číslo je české a paní byla ochotná vystavit i faktura na platbu převodem, což nakonec nebylo potřeba.

Odpovědět