SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Peetronius » 24 úno 2011 16:22

:-)
Naposledy upravil(a) Peetronius dne 24 úno 2011 16:26, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Peetronius » 24 úno 2011 16:25

Nacpat kompa do 2U racku a je to vyřešené. Místo monitoru mi kámoš doporučil pořídit malý android tablet, který se s PC propojí přes wifi a bude sloužit jako remote desktop. Tablet si postavím na master a hraju.

invisible_E
Příspěvky: 249
Registrován: 25 kvě 2008 17:22

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od invisible_E » 09 dub 2011 14:31

Existuje nieco podobne aj pre VST - efekty? kde by som si povedzme nasupal blockFish, Camel phat, TAl DUB II alebo voxengo ci Kjerhaus pluginy a mohol to normalne dat za HW mixak? resp. aj na klaves?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od dendy » 09 dub 2011 15:59

RECEPTOR... ale to je drahe jak svina... ja osobne by som kupil maly netbook s dualcore cpu, je to lahke, prenosne, kompaktne ale s dostacujcim vykonom, a k tomu usb zvukovku...

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Martas » 09 dub 2011 17:16

ahoj,
vite o nejakym sikovnym host softwaru pouzitelnym pro live? Co to je za soft na tom obrazku od Pytkina?
Dik M.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Pytkin » 09 dub 2011 17:51

Martas : Je to program FORTE .. http://www.brainspawn.com/

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Martas » 10 dub 2011 20:37

dik, ale to je jen pro PC.
M.

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Peetronius » 10 dub 2011 22:01

Já jsem si nedávno pořídil Intone keys pro.

http://www.audiffex.com/EN/intone/96/in ... nd-pc.html

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od boro » 22 črc 2011 15:46

peetronius:
Z toho, co som sa docital usudzujem, ze zmena setupu, zvuku, alebo charakteristiky zvuku sa da docielit jedine a len pomocou "One mouse click, one key shortcut, one MIDI controller touch..."
Ze Intone keys pro nema automaticke prepinanie a modulaciu zvukov - nieco ako automatizacia v cubase.
Playback audia je ina nieco ako neinteraktivny background

Porozumel som tomu spravne?

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Peetronius » 01 zář 2011 13:42

Přesně tak, intone keys neumí automaticky přepínat zvuky a modulovat. Nebo alespoň jsem na to nepřišel. V návodu nic není. Playback audia je jenom přidaná hodnota, ideální na cvičení. Nic víc, nic míň...

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Martas » 03 zář 2011 14:21

Jak je to s Intone pri pouzivani velkych sample bank, treba Ivory, Kontakt atd...? Kdyz budu prepinat presety nebo programy v Intonu, to vzdycky louduje celou aktualni banku samplu nebo se to da udelat tak, ze se vsechno nalouduje predem a pak jen rychle prepina?? Jde mi o to, abych nemusel pri prepinani programu cekat na samply.. Napr. v prog. 1 budu mit Ivory piano a Kontakt s nejakyma zvukama a v prog. 2 Kontakt s jinyma zvukama.
Dik M.

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Peetronius » 03 zář 2011 15:16

Při přepínání programu budeš muset čekat na nahrání samplu, nic se neloaduje předem. Zrovna to řeším s kontaktem, který se nahrává obzvláště dlouho. Napíšu na technickou podporu, třeba to půjde vyřešit.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Oxyygen » 03 zář 2011 19:41

no a co mac mini? je to mrnavy vykonny levny muzes so tam dat cokoliv klidne i linux nebo widle. pokud k tomu koupis logic s mainstage mas x intrumentu a efektu ty nejvyssi kvality a soft primo na live. mac mini stoji 13tis logic cca 8. za tehle par penez mas unlimited workstation
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Peetronius » 03 zář 2011 19:54

Mám již vyřešený PC v racku specielně pro live a zažívám cca 3 x týdně bluescreen. Nevím jestli mám špatné paměti, nebo co... Poslední dobou mi praská v přehrávání VSTi, zase něco s ASIO drivery. Sakra práce!. Pokud se to nezlepší tak vše prodám a asi fakt koupím maca :-(

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: SM PRO AUDIO V-MACHINE - koupit či nekoupit???

Příspěvek od Oxyygen » 03 zář 2011 20:36

s mainstage ma velkou zkusenost Pavel Vantuch, tak ho kontaktuj, urcite ti rad povi vic. Mac mini je opravdu drzak. Taham ho uz 4 roky do prace kazdej den v batohu, x krat vypojuju a zapojuju a porad funguje. Ten novejsi typ je celej z hliniku, trafo v sobe, vykon az kam a cena i v CZ velmi prizniva.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Odpovědět