Prosím vás,
hľadal som na webe IQ buds alternative, ale zaplavila ma depresívna frustrácia z toho, že žijem vo svete nepravdivého marketingu a rozum-potratov, tak sa obraciam na komunitu vzdelanú v tejto oblasti.
Ide mi o true wireless earbuds s funkciou "počúvania okolia" podobne ako tu
A keďže si nemyslím, že záležitosť, ktorá je v princípe o spracovaní mikrofónového vstupu do výstupu za počúvania hudby, je nejako technologicky drahá, nechcem dať za to 500 eur.
Viete o nejakých TW sluchátkach v najlacnejšej kategórii, čo toto podporuje?
Díky za každý tip.
True Wireless s aktivným zosilňovaním okolitého zvuku
-
Re: True Wireless s aktivným zosilňovaním okolitého zvuku
jen několik faktů:
- sluchátka musejí být relativně malá a lehká
- mají v sobě kromě měničů integrovaný zesilovač, převodník, přijímač, zdroj energie, mikrofon, nějakej dsp procesor...
- to všechno by mělo dobře hrát, bejt spolehlivý a stabilní
před pár lety utopie. kolik to dnes může stát? osobně mi přijde cena kolem 500 eur naprosto adekvátní. levněji si to nedovedu moc představit v rozumné kvalitě.
jen můj názor.
- sluchátka musejí být relativně malá a lehká
- mají v sobě kromě měničů integrovaný zesilovač, převodník, přijímač, zdroj energie, mikrofon, nějakej dsp procesor...
- to všechno by mělo dobře hrát, bejt spolehlivý a stabilní
před pár lety utopie. kolik to dnes může stát? osobně mi přijde cena kolem 500 eur naprosto adekvátní. levněji si to nedovedu moc představit v rozumné kvalitě.
jen můj názor.
Ja by som teda toto v usiach nechcel mat ani 10 minut. Tolko hardwaru asi nevazi 5gramov... nevydapava to z usi? Asi to treba riadne natlacit dovnutra... Nemalo by to mat radsej nejaky zavit na nasrobovanie?

Toto je vseobecne tvrdenie, ktore radi pouzivaju aj chytri, ale aj uplne blbi ludia. Co konkretne si mal namysli?miracle.flame píše: ↑22 říj 2019 20:01hľadal som na webe IQ buds alternative, ale zaplavila ma depresívna frustrácia z toho, že žijem vo svete nepravdivého marketingu a rozum-potratov, tak sa obraciam na komunitu vzdelanú v tejto oblasti.
-
Mal som namysli, že už som konzultoval google a zdôvodňujem, prečo konzultujem teraz tu...
Ale z doterajších odpovedí mám hodne zmiešané pocity... a neviem, či má zmysel sa vôbec vyjadrovať.. totiž verím, že až bude chcieť odpovedať niekto, v koho som dúfal, tak dostanem tipy na konkrétne modely a nie sebareflektívne úvahy a podivnosti bez prínosu.
Zhrniem to znovu:
- true wireless earbuds
- kvalitnejší vstavaný mikrofón
- software, ktorý umožňuje "načúvanie mikrofónom" + mixovanie do normálneho playbacku
Mimochodom žiadne závratné technologické zázraky a novinky, veci, čo tu dávno sú, len chcem poradiť - viď názov zvoleného fóra - Nákupová poradna.
Logicky by sa mal vyjadrovať iba niekto, kto má s podobnými produktmi vlastné skúsenosti.
Ďakujem za pochopenie... bez pochopenia až tak veľmi neďakujem.
Ale z doterajších odpovedí mám hodne zmiešané pocity... a neviem, či má zmysel sa vôbec vyjadrovať.. totiž verím, že až bude chcieť odpovedať niekto, v koho som dúfal, tak dostanem tipy na konkrétne modely a nie sebareflektívne úvahy a podivnosti bez prínosu.
Zhrniem to znovu:
- true wireless earbuds
- kvalitnejší vstavaný mikrofón
- software, ktorý umožňuje "načúvanie mikrofónom" + mixovanie do normálneho playbacku
Mimochodom žiadne závratné technologické zázraky a novinky, veci, čo tu dávno sú, len chcem poradiť - viď názov zvoleného fóra - Nákupová poradna.
Logicky by sa mal vyjadrovať iba niekto, kto má s podobnými produktmi vlastné skúsenosti.
Ďakujem za pochopenie... bez pochopenia až tak veľmi neďakujem.