True Wireless s aktivným zosilňovaním okolitého zvuku

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
miracle.flame

True Wireless s aktivným zosilňovaním okolitého zvuku

Příspěvek od miracle.flame »

Prosím vás,

hľadal som na webe IQ buds alternative, ale zaplavila ma depresívna frustrácia z toho, že žijem vo svete nepravdivého marketingu a rozum-potratov, tak sa obraciam na komunitu vzdelanú v tejto oblasti.

Ide mi o true wireless earbuds s funkciou "počúvania okolia" podobne ako tu A keďže si nemyslím, že záležitosť, ktorá je v princípe o spracovaní mikrofónového vstupu do výstupu za počúvania hudby, je nejako technologicky drahá, nechcem dať za to 500 eur.

Viete o nejakých TW sluchátkach v najlacnejšej kategórii, čo toto podporuje?
Díky za každý tip.

biscuit

Re: True Wireless s aktivným zosilňovaním okolitého zvuku

Příspěvek od biscuit »

jen několik faktů:
- sluchátka musejí být relativně malá a lehká
- mají v sobě kromě měničů integrovaný zesilovač, převodník, přijímač, zdroj energie, mikrofon, nějakej dsp procesor...
- to všechno by mělo dobře hrát, bejt spolehlivý a stabilní

před pár lety utopie. kolik to dnes může stát? osobně mi přijde cena kolem 500 eur naprosto adekvátní. levněji si to nedovedu moc představit v rozumné kvalitě.

jen můj názor.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ja by som teda toto v usiach nechcel mat ani 10 minut. Tolko hardwaru asi nevazi 5gramov... nevydapava to z usi? Asi to treba riadne natlacit dovnutra... Nemalo by to mat radsej nejaky zavit na nasrobovanie? :wink:

miracle.flame píše:
22 říj 2019 20:01
hľadal som na webe IQ buds alternative, ale zaplavila ma depresívna frustrácia z toho, že žijem vo svete nepravdivého marketingu a rozum-potratov, tak sa obraciam na komunitu vzdelanú v tejto oblasti.
Toto je vseobecne tvrdenie, ktore radi pouzivaju aj chytri, ale aj uplne blbi ludia. Co konkretne si mal namysli?

miracle.flame

Příspěvek od miracle.flame »

Mal som namysli, že už som konzultoval google a zdôvodňujem, prečo konzultujem teraz tu...
Ale z doterajších odpovedí mám hodne zmiešané pocity... a neviem, či má zmysel sa vôbec vyjadrovať.. totiž verím, že až bude chcieť odpovedať niekto, v koho som dúfal, tak dostanem tipy na konkrétne modely a nie sebareflektívne úvahy a podivnosti bez prínosu.

Zhrniem to znovu:
- true wireless earbuds
- kvalitnejší vstavaný mikrofón
- software, ktorý umožňuje "načúvanie mikrofónom" + mixovanie do normálneho playbacku

Mimochodom žiadne závratné technologické zázraky a novinky, veci, čo tu dávno sú, len chcem poradiť - viď názov zvoleného fóra - Nákupová poradna.

Logicky by sa mal vyjadrovať iba niekto, kto má s podobnými produktmi vlastné skúsenosti.

Ďakujem za pochopenie... bez pochopenia až tak veľmi neďakujem.

Odpovědět