Výběr zvukové karty

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
djmalda

Výběr zvukové karty

Příspěvek od djmalda »

Zdravím,

uvažuji o nákupu nové zvukovky. Produkuji ,,taneční hudbu'', mám studiové monitory FOSTEX PM-1 MkII. A na jejich plné využití potřebuji nějakou slušnou zvukovou kartu. Nejvíce se mě líbila ESI Juli@. Budu rád pokud někdo hodí jinej návrh. Cena do 4 tis.

Díky moc. :)

biscuit

Re: Výběr zvukové karty

Příspěvek od biscuit »

brooklyn tady prodava audiophile 2496 za dobrej peniz
nicmene toto tema navrhuju smazat, je tady podobnyho balastu uz tuna... navic to nepatri do sekce zvuk

Nomoney

Příspěvek od Nomoney »

djmalda píše:Zdravím,

uvažuji o nákupu nové zvukovky. Produkuji ,,taneční hudbu'', mám studiové monitory FOSTEX PM-1 MkII. A na jejich plné využití potřebuji nějakou slušnou zvukovou kartu. Nejvíce se mě líbila ESI Juli@. Budu rád pokud někdo hodí jinej návrh. Cena do 4 tis.

Díky moc. :)

Kldině bych šel do bazarové Firewire 410 nebo 1814 do 4 tisc seženeš a neměl sem snima nikdy problém, naprosto vyborný zvukárny doporučuji, pokud chceš něco v záruce tak buget 4tisíce ti dostatečně ořízne sortiment
recording mixing producing

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pridavam se k biscuitovi, ta 2496 za 1300 (iirc) je super kauf, do 4k imho nic zasadne lepsiho nesezenes. Kdybys trochu pridal, da se pak za 5k obcas najit z druhy ruky RME 9632, ale to je otazka, jestli bys to vyuzil.

xxman

Příspěvek od xxman »

Dovolím si přidat svůj subjektivní pocit - o víkendu jsem měnil Audiophile 2496 za novou externí Steinberg CI1 (cca 2.800 Kč) a na monitorech Yamaha HS50M se zvuk celkem zlepšil. Přijde mi jasnější a hlavně basy, které jsou na Yamahách slabší, se dají daleko líp rozeznat ... nemám ale možnost poslechnou něco lepšího, tak to berte s rezervou ... a možná je to i ovlivněno přechodem PC -> Mac :)

Odpovědět