Dobrý den,
mám možnost koupit jedny z těchto 3 párů studiových monitorů. Potřebuji je na skládání elektronické hudby (Do teď jsem měl Behringer MS40, takže si myslím, že všechny jsou lepší volba.). Jaké by jste mi doporučili?
Mnohokrát děkuji za Vaše rady.
Yamaha HS5 vs. KRK RP8 g1 vs. JBL LSR 305
-
Re: Yamaha HS5 vs. KRK RP8 g1 vs. JBL LSR 305
JBL jednoznačne bez nejakych špekulácii. mal som tu istu dilemu a vzal som KRK rokit 5 a bolo to najhoršie rozhodnutie, sú zahuhlené, prebasované, klamú. Yamahy hs5 sú bez basov a plechové, JBL sú naozaj dobré. Budem tiež uvažovat o nich alebo o yamahe HS7 alebo až ADAM a7x
zalezi na tom kde budes mit monitory umstene. Pokud si pamatuju tak JBL maji bass reflex vzadu takze je nebudes moci postavit blizko zdi. Krk 8 jsou IMHO v pohode s 5-kama nemem zkusenosti. Yamahy nevim
Díky za názory. Objednal jsem JBL lsr 305 ještě i po přečtení pár recenzí po internetu.
Inak v tejto kategórii je veľký hype aj okolo Kali LP-6 (firma založená odpadlíkmi od JBL). Neviem teda, či je to všetko zaplatený marketing, ale majú dosť pozitívny feedback (až na to, že vraj majú výrazný "hiss" z tweeterov, čo je ale asi problém všetkých s "class D" zosíkmi). Pre mňa sú zatiaľ stále v prvej trojke výberu, páč ma čaká tiež kúpa nových. Ale rozhodujem sa už akosi dlho kua... 

JBL LSR 305 jsou doma. Mají parádní zvuk, díky moc za rady. Hrajou přesně tak, jak jsem od monitorů potřeboval. Ještě jednou moc děkuji za vaše rady.