Díky za upřímnost, já se z kritiky rozhodně nesypu, naopak je fajn slyšet názor jiných hudebníkůbiscuit píše: ↑15 dub 2021 19:06na chvilku jsem si to pustil a měl jsem pocit, že když to poslechnu celé, že mi to rozjede tinitus
dělá to na mě dojem, že je snad každá stopa projetá nějakým exciterem, kterej je nemilosrdně vyhnanej do šílena. nemá to navíc ani tělo pořádně, takže je to tím ještě akcentovaný. no prostě vyloženě jedovatej zvuk pro mě... buď jsou úplně špatně podmínky, kde to mícháš, nebo už máš takovej dědkovskej sluch, že to takhle vysoluješsorry za nevybíravou terminologii, snažím se bejt co nejupřímnější a stáčím to i trochu do srandy
jinak tam někde vzadu je cejtit, že to vlastně špatně nehraje, jen je tam v tom moc toho středovejškovýho mračna...
Mně se právě zdálo, že když jsem si poslouchal referenční songy, tak ty byly co do výšek podobně namíchaný (ale asi chyba lávky...).
U mě budou hrát roli 2 faktory:
1. Nejsem žádnej zkušenej zvukař
2. Nemám žádnou zkušebnu ani odhlučněný prostor - míchám to v klasické obytné místnosti a zřejmě i na podprůměrných bednách.
Každopádně dobrý Feedback, že příště na výšky pozor!!!