_soi:moon3 - mainD3scent724
- Jirka Štolfa
_soi:moon3 - mainD3scent724
Ahoj, tak sem udělal další intro k tichu co příjde potom:
Opět rozdělaný kousek,tak budu rád za každý názor.
Opět rozdělaný kousek,tak budu rád za každý názor.
-
Re: _soi:moon3 - mainD3scent724
Ahoj, všechny zvuky které tam slyším jsou dobře znějící, decentní, uhlazené, evidentně vybírané s největší pečlivostí, prostě vypiplané.
O to větší škoda, že se Tobě a té množině nástrojů nepodařilo vytvořit skladbu s nějakým kompozičním vývojem, prostě něco, co by připomínalo hudbu, pořád je to jen sestava pečlivě vybíraných a namíchaných zvuků.
Asi už jsem starej, sorry.
O to větší škoda, že se Tobě a té množině nástrojů nepodařilo vytvořit skladbu s nějakým kompozičním vývojem, prostě něco, co by připomínalo hudbu, pořád je to jen sestava pečlivě vybíraných a namíchaných zvuků.
Asi už jsem starej, sorry.
- Jirka Štolfa
Hledáš tam něco, co tam není. 

-
Ale mělo by tam být. Jinak z toho muzika nikdy nebude. Jen zvuky a nuda.
- Jirka Štolfa
Pokud tam máš zvuky a nudu, pak nemám nic proti. I to se tam vejde.
fivestring: promin, ale opravdu si myslis, ze jsi takova autorita, ze muzes definovat co je, neni, bude a nebude hudba? dokonce nikdy?
-
biscuit: opravdu si NEmyslím, že bych byl nějaká autorita, ale Jirka Štolfa píše, že bude rád za KAŽDÝ názor, tak jsem pouze předložil ten svůj. Ostatně dosud jsem jediný, kdo nějak reagoval.
O tom, co je nebo není hudba můžeme polemizovat, ale myslím, že by to dopadlo "co člověk, to jiný pohled". Třeba zrovna pro mě tohle hudba není a (opravdu nikdy) nebude, na tom nehodlám nic měnit.
Pro Tebe možná ano, ale nehodlám Ti to vyvracet.
Bez ohledu na nějakou autoritu, hudební vzdělání, zkušenosti nebo cokoli jiného.
O tom, co je nebo není hudba můžeme polemizovat, ale myslím, že by to dopadlo "co člověk, to jiný pohled". Třeba zrovna pro mě tohle hudba není a (opravdu nikdy) nebude, na tom nehodlám nic měnit.
Pro Tebe možná ano, ale nehodlám Ti to vyvracet.
Bez ohledu na nějakou autoritu, hudební vzdělání, zkušenosti nebo cokoli jiného.
Za me dobry. I na mobilu to zni dobre.
- Jirka Štolfa
No jo, ten acidový arp je poměrně výrazný. Minilogue XD.
Písnička to jistě není, ale jako atmosférická hudba je to dobrý. Tento typ hudby potřebuje symbiózu z nějakým vizuálním vjemem, jinak je to opravdu trochu nuda.
Hehehe, ja som raz zaspával s volca bass jedným tónom a pomalým LFO na cut off , zapojeným na moje Hifi a to bol spánok 

- Jirka Štolfa
Tak při poslechu nezavírej oči.

fivestring: to je v pořádku, tvůj názor ti nikdo nebere, ale piš ho jako názor, ne jako dogma. předejde se tím nedorozuměním. díky za pochopení.