_tomy .45 - filaments

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

Re: _tomy .45 - filaments

Příspěvek od dendy »

mix je super, zmysel ma k tomu vracat sa jedine v pripde ze ty mas pocit ze to ma zmysel :-))

Nakoniec vies jak sa hovori - ziadna skladba nieje nikdy "hotova", je len "opustena" pretoze sa tvorca presunul na dalsiu :)))

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

hehehe, dobreeeee....

ja mam pruser teraz, ze som sa naucil par trikov, ako dat lepsi mix, vylepsit to a teraz chcem vsetko spatne prerobit :D

Fractal

Příspěvek od Fractal »

tomy45 píše:
06 bře 2023 09:54
Hmm, zrejme to bude dlzkou kick-u ako takeho ako hlasitostou. Ale mne to prislo, ze to "bucha" fajn. Resp. asi naj mix, ktory sa mi podaril :-) Monitoroval som to na viacerych sluchadlach... monitory adam audio, co mam. Neviem, ci ma este zmysel sa k tomu vracat, vseobecne, neni to myslim bordel mix a ujde to.
jasné, mix je uplně ok

ten kick je tak akorát, já jsem nepsal, že by měl být víc nahlas, jen že málo duní, tedy mohl by mít více okolo 40hz ... nejdůležitější je, že to ve vztahu k ostatním stopám nijak nehapruje, není moc, ani málo a hlavně že se tam hodí :D

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Kua, mi to nedalo... :D skusil som. No troska chemie...

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Dost teď sjíždím na Netflixu filmy ze druhý světový, tohle by mohl bejt bez legrace soundtrack k nástupu nažehlených skopčáků před příjezdem nejsauberovatějšího fricka ;) Jinak zvukově mě to baví, když je to syrový a minimalističtější, když tam není ta plocha smyčcózní co začne později.

Odpovědět