_tomy .45 - Suffering In Silence [ft. 2secondimpression]
Re: _tomy .45 - Suffering In Silence [ft. 2secondimpression]
hele a neni to takovy to, ze kdyz ti ten track roste pod rukama, tak jses z toho nadsenej, hodis to ven a pak po par dnech/tydnech s odstupem zjistis, ze to najednou slysis uplne jinak nez pred tim? Aspon u me to tak casto byva:)
to mam aj ja tak presnetomy45 píše:Zaujimave je, ze s cim som najviac spokojny, tym menej sa to inym paci a naopak![]()

amorph: ja mam toto prave opacne .. resne pred dokoncenim sa mi uz zda ze je to totalna blbost a najradsej by som to zmazal (keby som mal zratat kolko skladieb som takto odpalil v nejakej tretine/polovici procesu vyroby tak by som sa ani nedopocital:-)) .. naopak ked si to potom vypocujem s vacsim odstupom, cudujem sa ake to je super, obcas mi to pride az ako cudzi track - ze sa v tom nespoznavam

amorph: ano, z casti pravda, ale s tym rozdielom, ze odkedy som to vyexportoval, uploadol, sa mi to proste paci
Neviem ako by som to napisal, proste som si to fukol do prehravaca, pocuvam to v playliste, atd. A som normalne tak, ze happy, ze som take nieco dokazal. Vzdy som chcel mat aranz, zvuk a la Chemicals, a teraz, ked sa mi to dari, tak som z toho stastny. A normalne som aj spokojny
Aj co pisal soimmo, dendy atd. Som sa nad tym pozastavil, povedal si, OK, ma to muchy, ale ako celok som s tym ja osobne spokojny. A to som na seba myslim dost sebakriticky
Ale zas to nie je tak, ze by som mal u prdele to co ste mi tu vsetcia napisali. To urcite nie... Ja si z toho beriem to, na co pri tvorbe a ked som z toho nabrneny, mi unika

Aj co pisal soimmo, dendy atd. Som sa nad tym pozastavil, povedal si, OK, ma to muchy, ale ako celok som s tym ja osobne spokojny. A to som na seba myslim dost sebakriticky

Ale zas to nie je tak, ze by som mal u prdele to co ste mi tu vsetcia napisali. To urcite nie... Ja si z toho beriem to, na co pri tvorbe a ked som z toho nabrneny, mi unika

Suhlas. Ked si s odstupom vypocujem tracky, co som zbuchal pred 16 rokmi, pridu mi napaditejsie, rozvinutejsie, zaujimavejsie, ako to, co (obcas) vypustim dnes. Mozno je to ale len nostalgia, spomienky na casy, ked som to tvoril...dendy píše:naopak ked si to potom vypocujem s vacsim odstupom, cudujem sa ake to je super, obcas mi to pride az ako cudzi track - ze sa v tom nespoznavam
A k veci - ja som to dopocuval normalne cele, nic mi tam zasadne nevadilo a nezaregistroval som v skladbe ziadne casove useky, ktore by som bol schopny na prve vypocutie zaskatulkovat ako ano-mozno-nie.
Semnou to nic mic moc nedělá , je to promakaný to se musí nechat ...ale prostě nic moc oreginal...ale jak řikáš ....je to o vkusu , každýmu se libí něco jinýho.Podle mě je tam těch Chemical prvků moc ..proč to dělat striktně stejně jako oni si řikam.Dělaš dobrej zvuk...já bych od tebe třeba rád slyšel něco abych si řek, joooooooooo todle je Tomy45 a jeho zvuk a ne... todle je Tomy 45 - ten klon chemiců nebo něčeho jinýho , ale chapu že každej uznava trochu jiny hodnoty v hudbě jako posluchač i jako interpret , takže todle co ti pišu nemyslim vůbec nijak krytycky.... jen to mam hozený hold jinak
..ale co... treba poslechnu album a uplně mě rozseká ...good luck 

Par jemnych zmien, najma ako soimmo spomenul, ta dynamika bola v haji. Ale stale tak aby sa to aj mne pacilo
303: ja nechcem byt klonovac
asi sme sa zle rozumeli, mne sa to proste paci 

303: ja nechcem byt klonovac