Amorph - Amorphine 9
Amorph: Ale jo, je to rozhodně zajímavá věc, taková nekonvenční, až experimentální, ale na poslech to zní dobře. A jsou tam myslím zajímavé nápady a variace.
Ten zpěv mi přijde trochu moc zastřený a "utopený", což je docela škoda, ale jestli to měl být úmysl, prosím. Máš výhodu, že si můžeš dovolit něco si sám nazpívat a nezní to zle, mně osobně se nad zvukem mého hlasu chce... a tak jsem odkázán na instrumentálky, nebo na pomoc externího zpěváka/ zpěvačky, ale o tom zatím neuvažuji.
A ještě něco - píšeš, že bicí jsou z Battery 3 - to je sice hezké, ale do Battery můžeš "naládovat" jakékoli jiné samply, proto se ptám, mohu-li - to jsou presetové samply, které jsou součástí Battery 3, nebo jiné?
Jinak ale dobrá práce, opravdu se mi to líbí, je to nápadité.
Ale vše je jen můj názor, se kterým jiní (a ani Ty sám) nemusíte souhlasit.
Ten zpěv mi přijde trochu moc zastřený a "utopený", což je docela škoda, ale jestli to měl být úmysl, prosím. Máš výhodu, že si můžeš dovolit něco si sám nazpívat a nezní to zle, mně osobně se nad zvukem mého hlasu chce... a tak jsem odkázán na instrumentálky, nebo na pomoc externího zpěváka/ zpěvačky, ale o tom zatím neuvažuji.
No, i v té (zatím) poslední verzi to prskání je pořád - tou MPtrojkou to určitě nebude; zcela jistě to máš i ve zdrojovém souboru. A opět nevím, jestli to je úmysl, ale místy to prská opravdu hodně.Amorph píše:nechal sem tam chrasteni z jednoho syntaku, plus dalsi tam dela desynchronizovanej spektraldelay, vcera uz sem to neslysel.
A ještě něco - píšeš, že bicí jsou z Battery 3 - to je sice hezké, ale do Battery můžeš "naládovat" jakékoli jiné samply, proto se ptám, mohu-li - to jsou presetové samply, které jsou součástí Battery 3, nebo jiné?
Jinak ale dobrá práce, opravdu se mi to líbí, je to nápadité.
Ale vše je jen můj názor, se kterým jiní (a ani Ty sám) nemusíte souhlasit.
Tak jeste lehky facelift, pred dalsi praci to necham nejakou dobu ulezet. Praskani uz by melo byt definitivne pryc.
Amorphine961
Amorphine961
Vokal je v prvnim refrenu zdvojenej, ve druhym ztrojenej. Vsechny hlasy jdou do grupy, na ktery je gate, deesser, dva kompressory, eq a za tim jedna distorze/bitcrusher z reaktoru a jeste jeden eq.
je to tenhle reaktor ensemble http://www.native-instruments.com/index ... tchid=5339
Pak je to jeste sendama posilany do filtrovanyho delaye - neco od interruptora a do reverbu s dlouhym predelayem a nulovou difuzi (takze se to chova taky uz spis jako echo, ale nabiha az po chvili a ma kratkej tap) - reaktor spacemaster 2.
Z toho je videt, ze jako obvykle je to vysledek metody pokus omyl:)
je to tenhle reaktor ensemble http://www.native-instruments.com/index ... tchid=5339
Pak je to jeste sendama posilany do filtrovanyho delaye - neco od interruptora a do reverbu s dlouhym predelayem a nulovou difuzi (takze se to chova taky uz spis jako echo, ale nabiha az po chvili a ma kratkej tap) - reaktor spacemaster 2.
Z toho je videt, ze jako obvykle je to vysledek metody pokus omyl:)