Amorph - Amorphine 9

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Tak dneska se to posunulo sem
amorphine936

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Amorph: Ale jo, je to rozhodně zajímavá věc, taková nekonvenční, až experimentální, ale na poslech to zní dobře. A jsou tam myslím zajímavé nápady a variace.
Ten zpěv mi přijde trochu moc zastřený a "utopený", což je docela škoda, ale jestli to měl být úmysl, prosím. Máš výhodu, že si můžeš dovolit něco si sám nazpívat a nezní to zle, mně osobně se nad zvukem mého hlasu chce... a tak jsem odkázán na instrumentálky, nebo na pomoc externího zpěváka/ zpěvačky, ale o tom zatím neuvažuji.
Amorph píše:nechal sem tam chrasteni z jednoho syntaku, plus dalsi tam dela desynchronizovanej spektraldelay, vcera uz sem to neslysel.
No, i v té (zatím) poslední verzi to prskání je pořád - tou MPtrojkou to určitě nebude; zcela jistě to máš i ve zdrojovém souboru. A opět nevím, jestli to je úmysl, ale místy to prská opravdu hodně.

A ještě něco - píšeš, že bicí jsou z Battery 3 - to je sice hezké, ale do Battery můžeš "naládovat" jakékoli jiné samply, proto se ptám, mohu-li - to jsou presetové samply, které jsou součástí Battery 3, nebo jiné?

Jinak ale dobrá práce, opravdu se mi to líbí, je to nápadité.
Ale vše je jen můj názor, se kterým jiní (a ani Ty sám) nemusíte souhlasit.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Je to ze sample banky Battery 3, konkretne Steveland's vinyl kit, plus cinely jsou z ruznych dalsich.

Ad praskani - nojo, jsem tam ted jeste nejaky pridal z izotope Vinylu;)Uvidim casem jestli tam zustae nebo ne.

Dik za koment.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Tak jeste lehky facelift, pred dalsi praci to necham nejakou dobu ulezet. Praskani uz by melo byt definitivne pryc.

Amorphine961

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Amorph píše:Praskani uz by melo byt definitivne pryc.
No jo! Už ho tam opravdu neslyším (to praskání). Nebo jsem už dnes unavený a nahluchlý. Ale myslím, že je to dobré ;)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

tahle věc mě osobně oslovila tady nejvíce ze poslední dobu... je mi to blízké, tedy mému chápání hudby... těším se na verzi 1000 :)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Fractal: dik! Ted jsem u 984 :-) amorphine984

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

delay

Příspěvek od delay »

Paráda. Má to atmosféru. Akorát nevim, máš tam dvě pasáže kde se zpívá a vždycky v tý druhý mi ta hramonie spodku vadí...
Co jsi použil za FX na vokály?

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Vokal je v prvnim refrenu zdvojenej, ve druhym ztrojenej. Vsechny hlasy jdou do grupy, na ktery je gate, deesser, dva kompressory, eq a za tim jedna distorze/bitcrusher z reaktoru a jeste jeden eq.

je to tenhle reaktor ensemble http://www.native-instruments.com/index ... tchid=5339

Pak je to jeste sendama posilany do filtrovanyho delaye - neco od interruptora a do reverbu s dlouhym predelayem a nulovou difuzi (takze se to chova taky uz spis jako echo, ale nabiha az po chvili a ma kratkej tap) - reaktor spacemaster 2.

Z toho je videt, ze jako obvykle je to vysledek metody pokus omyl:)

delay

Příspěvek od delay »

Díky. Pokus / omyl u FX je na denním pořádku :-)

Odpovědět