Temná věc postavená na Kontaktu 2 a Siedlaczek Total Pianu. Bicí jsou free VSTi Acquit XXDrummodules. Na kompresi hojně použitý free VST TBT TubeLimit a Kjaerhuss Classic Compressor.
Dik. S tim uvodem je to asi pravda. Bourka je klise, ale zrovna mi to tam zvukove sedlo a libilo se mi jak se s ni pak spojilo to piano. Idelane bych si to asi predstavoval, ze by to zacinalo dialogem z nejakeho filmu:)
Amorph píše:Dik. S tim uvodem je to asi pravda. Bourka je klise, ale zrovna mi to tam zvukove sedlo a libilo se mi jak se s ni pak spojilo to piano. Idelane bych si to asi predstavoval, ze by to zacinalo dialogem z nejakeho filmu:)
tak tam hod naozaj sampel z nejako filmu, pripadne ked to chces mat originalnejsie nahraj nejaky rozhovor poefektuj a zakomponuj to tam
Fakt udelej nejakou placku, doprcic ja to chci taky tak umet -))) Jenze komu neni shury dano, ten to musi tezce vydrit a na to uz nemam roky. Libi a moc....
tak v porovnani s nekteryma mi nepomuze ani kdyby mne kopnul kun -))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mne to tam samo neleze a ani asi nezacne, ale nevadi mne to prilis. Ale konec OT -)