Amorph - Byte Runners
Re: Amorph - Byte Runners
ja jsem mel v zasobe jeste nazev "Through The 8bit Jungle" A mozna, ze by to k tomu nakonec sedlo lip:)
dendy: ale neboj, nejaka dalsi urcite zas bude moje tradicni melancholicka naladovka;)
dendy: ale neboj, nejaka dalsi urcite zas bude moje tradicni melancholicka naladovka;)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Byte Runners je fajn název, ikdyby jsi někdy zaměnil "y" z "i" tak to furt bude OKAmorph píše:ja jsem mel v zasobe jeste nazev "Through The 8bit Jungle" A mozna, ze by to k tomu nakonec sedlo lip:)

ak mi dovolite tak ked sa mi to jedneho dna podari downloadnut, tak by som to mohol trosilinku upravit a postnut nejaky minutkovy vyrez?
Děkuju, ale furt to nějak blbne - v IE i Mozzile mi to hází chybu (the page cannot be displayed), tak to zkusím ještě z nějakýho jinýho kompu...Amorph píše:Pridal jsem do prvnioho prispevku odkaz ke stazeni.
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
Server bezi, link funguje.
Aa, pravda, už mi to i hraje - díky 
Tyjo, tak mne to teda baví dost, líběj se mi ty živý bicí a ty osmibitový zvuky, i je pěkný to "vyvrcholení" na konci...ale souhlasim, že by nebylo špatný tam špounout občas vokál - klidně nějakej jednoduchej, nějak tam slyšim, že by tam mohl nějakej zkreslenej hlas řikat klidně jednu, dvě věty.....ostatně, možná by stačilo vysamplovat nějakej film....hehe, třeba něco z Blade Runnera, aby se to pěkně spojilo....třeba tu "I've seen things you people wouldn't believe."
No nic, to jen tak moje aktuální demence, jinak se mi to líbí, mám rád takovýhle divočiny 

Tyjo, tak mne to teda baví dost, líběj se mi ty živý bicí a ty osmibitový zvuky, i je pěkný to "vyvrcholení" na konci...ale souhlasim, že by nebylo špatný tam špounout občas vokál - klidně nějakej jednoduchej, nějak tam slyšim, že by tam mohl nějakej zkreslenej hlas řikat klidně jednu, dvě věty.....ostatně, možná by stačilo vysamplovat nějakej film....hehe, třeba něco z Blade Runnera, aby se to pěkně spojilo....třeba tu "I've seen things you people wouldn't believe."

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
taak.. konecne sem se dostal k tomu si to poslechnout ve studiu
podle me tam mas moc basu, pusobi to zahuhlanym dojmem, vycistil bych to ve spodku ku prospechu stredu a taky trochu priostril vysky
ta melodie a harmonie je krasna, ale dal bych ji jiny zvuk, mozna tak aby pusobila vice jako z vinylu, oldskuul, mozna pouzit jine waveformy, nebo bych posunul nektere lajny o okavu niz?
jestli to melo pripominat 90's tak ty syntakove zvuky jsou v poradku, ale beat je spis progresivnejsi a nepripomina devadesata leta
beat je super, neni uplne tuctovy, coz je supr
popremyslej prorazit dopredu vic snare (hlavne ten akusticky) a trochu u-gatenout kopak
ten distorted drum co tam jede osamocene chvili i pod tema melodiema bych bezpodminecne vytranzientil
do nejake 2he minuty to zni hodne nasrane, vlastne bych tam ani ty melodicke a harmonicke plochy nedaval

podle me tam mas moc basu, pusobi to zahuhlanym dojmem, vycistil bych to ve spodku ku prospechu stredu a taky trochu priostril vysky
ta melodie a harmonie je krasna, ale dal bych ji jiny zvuk, mozna tak aby pusobila vice jako z vinylu, oldskuul, mozna pouzit jine waveformy, nebo bych posunul nektere lajny o okavu niz?
jestli to melo pripominat 90's tak ty syntakove zvuky jsou v poradku, ale beat je spis progresivnejsi a nepripomina devadesata leta
beat je super, neni uplne tuctovy, coz je supr
popremyslej prorazit dopredu vic snare (hlavne ten akusticky) a trochu u-gatenout kopak
ten distorted drum co tam jede osamocene chvili i pod tema melodiema bych bezpodminecne vytranzientil
do nejake 2he minuty to zni hodne nasrane, vlastne bych tam ani ty melodicke a harmonicke plochy nedaval

Diky vsem za reakce. Fractal - dobry pripominky, zaridil jsem se podle nich;)
Udelal jsem par zmen a se zvukem uz jsem asi v podstate spokojenej. Nakonec jsem tam hodil i hlas z toho Blade Runnera:) Je to zatim neusazeny a premejslim, jestli to tam opravdu sedne, asi by to chtelo minimalne vic naefektovat (mozna nejakej buffer override) a jeste ty repliky trochu lip vybrat a nacasovat, no jeste uvidime. Druha varianta je, ze prekecam manzelku na nejakej zenskej vokal:)
Aktualni mix
Udelal jsem par zmen a se zvukem uz jsem asi v podstate spokojenej. Nakonec jsem tam hodil i hlas z toho Blade Runnera:) Je to zatim neusazeny a premejslim, jestli to tam opravdu sedne, asi by to chtelo minimalne vic naefektovat (mozna nejakej buffer override) a jeste ty repliky trochu lip vybrat a nacasovat, no jeste uvidime. Druha varianta je, ze prekecam manzelku na nejakej zenskej vokal:)
Aktualni mix
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Nooo.. je to super. Pekne spraveny zvuk. NO jednu vyhradu by som mal. Chcelo by to viac spinavsi ten beat - viac dirty, viac "vintage"
Na taku divoku vec to moze posobit trocha sterilne. Trosku viac dramatickych zvratov by som si v tej skladbe vedel predstavit. Nakolko to vnimam ako breakbeat, tak mi basa prijde prilis drumandbassova. Moc silna, ako krasna je, o tom potom
ale v ramci stylu by som preferoval nieco slabsie, maksie, popripade nie tak hlasnu - vytrcajucu basu. Ale je to len moj nazor * vkus. Idea, napad a prevedenie je fajne. No podla mna, viac sa trafit do tohto stylu je prave o spominanych "bodoch" 

Tyjo, tak na to jsem se těšil na tu upravenou verzi, ale zase mi to nehraje, že prej "Error #2032" – asi na to mám nějakou smůlu nebo co....