Amorph - Cool pool
Re: Amorph - Cool pool
hlavne tim vycniva oproti zbytku, kterej zni celkem presvedcive.. jinak pisnicka se mi moc nelibi. nic z ni necejtim, takovy hodne skryty krovi do nejakyho filmu..
...náhodou, celkom by to sadlo ako nejaké intermezzo do komiksovej kriminálky typu Sin City... Celé mi to pripadá ako vytrhnutá improvizačná časť z nejakej skladby, chýba mi ten nosný motív pred a po... a saxík možno vymeniť za taký, kde by bolo viac počuť prefuky...
Mě to přijde v pohodě - poslouchano na notebooku.. jako jazzova srandička uplně dostatečný - klidně i jako zvukova stopa k nějakýmu game videu--
z čeho sou bicí?
z čeho sou bicí?
je hudba do maly hry - kulecniku, ma to navozovat takovy devadesatkovy atmo vecerniho klubu. S odstupem uz mi tam to sago mozna taky nesedi, mozna zkusim radsi vibrafon:) Jinak vsechny nastroje jsou z Kontaktu 4.
jo vibrafon urcite bude "vernejsi".. inak aj kontrabas by mohol byt vernejsi ..
ono hlavne pri dychoch a slakoch je to nielen o kvalite samplu ale aj sposobe hry... doteraz som pocul mozno tri veci kde niekto dokazal verne imitovat tieto nastroje realne
Mně se to líbí na to, že je to děláno v Kontaktu, je to paráda 
Hezky naeditované, dělat tuhle živou hudbu na PC není legrace. Prozradíš, jaké nástroje do Kontaktu jsi použil?
nooly: je to z tovarni banky Kontaktu 4 - sekce bigband (vlastne krome rhodse - ten je Scarbee A200). Ty bici jsou jazz kit a jsem si temer jistej, ze je to ten samej, co je uz nejmin pet let v Battery 3:)
Zaujimava zmena
nerozumiem sa moc jazzu, ma to pekny detail a na mna moc verbu 
Líbí se mi to.. dokonce i to umělý ságo je dobrý, nevadí mi.. Se zvukem by se dalo ještě pracovat, aby se navodila víc živá atmosféra a možná ta basa mi zní nejvíc uměle. Ale jinak to jsou detaily, kterých si jen tak někdo nevšimne, jenom my šťouralové. Kompozičně je to výborný, sice takový kavárničkový džezík, nikterak nevyčnívající, ale výborně zpracovaný.