Amorph - Indieroll3
Docela příjemná pohodovka.
Jen- ten kytarový doprovod (i když se mi jeho zvuk i motiv zdají dobré) táhne ve stereu moc nalevo. Nechci radit, ale možná by stálo za zvážení použití malého "double-delay" a/ nebo roztáhnout ten doprovod více do sterea. I to pískání je trochu vlevo a trochu "syrové", zdá se mi, ale to byl třeba úmysl, nevím.
Jinak - jak jsem psal - je to docela příjemná, nenásilná pohodovka, jen ten motiv se v podstatě (až na malé obměny a tu mezihru) opakuje pořád dokola. Konec je dosti "ustřižený" - chtělo by to možná nějaké završení (stopka, nějaké přechody na bicí, pak finální akord a nechat doznít...), ale to je jen můj názor.
Rozhodně je to ale dobře poslouchatelné!
Jen- ten kytarový doprovod (i když se mi jeho zvuk i motiv zdají dobré) táhne ve stereu moc nalevo. Nechci radit, ale možná by stálo za zvážení použití malého "double-delay" a/ nebo roztáhnout ten doprovod více do sterea. I to pískání je trochu vlevo a trochu "syrové", zdá se mi, ale to byl třeba úmysl, nevím.
Jinak - jak jsem psal - je to docela příjemná, nenásilná pohodovka, jen ten motiv se v podstatě (až na malé obměny a tu mezihru) opakuje pořád dokola. Konec je dosti "ustřižený" - chtělo by to možná nějaké završení (stopka, nějaké přechody na bicí, pak finální akord a nechat doznít...), ale to je jen můj názor.
Rozhodně je to ale dobře poslouchatelné!
Diky za reakce 
Jindrix: ta leva kytara delayem do sterea poslana torchu je. Ale mas asi pravdu, ze je to tcely trochu vic vlevo. Dik za postreh, jeste to budu kazdopadne premichavat. Jinak ta jednoduchost a konec - je to do hry a bude to smycka, moc gradace tam neni zadouci, jde predevsim o atmosferu a pocit, coz to snad splnuje.

Jindrix: ta leva kytara delayem do sterea poslana torchu je. Ale mas asi pravdu, ze je to tcely trochu vic vlevo. Dik za postreh, jeste to budu kazdopadne premichavat. Jinak ta jednoduchost a konec - je to do hry a bude to smycka, moc gradace tam neni zadouci, jde predevsim o atmosferu a pocit, coz to snad splnuje.
Ano, slyšel jsem, že tam snaha o poslání toho doprovodu doprava je, ale málo. Spíše bych opravdu doporučoval nějaký ten double-delay s krátkým zpožděním a to celé max. lehce nareverbovat, ale také ne moc.
Jinak - atmosféra a pocit jsou dobré a nemyslel jsem žádný extra gradační konec, jen aspoň tedy ten závěrečný kytarový akord s dozněním... Pokud to má být ale smyčka, tak máš asi pravdu
No nic - je to jen jen můj názor - jinak je to Tvoje skladba.
Opravdu pohodovka, líbí se mi to.
Jinak - atmosféra a pocit jsou dobré a nemyslel jsem žádný extra gradační konec, jen aspoň tedy ten závěrečný kytarový akord s dozněním... Pokud to má být ale smyčka, tak máš asi pravdu

Opravdu pohodovka, líbí se mi to.
Je to fajn, jenom bych si dovolil jednu poznámku - jestli jsem pochopil správně zamýšlenou atmosféru, tak bych použil nějakej víc vintage reverb. Na kytary nějakou simulaci pružiny, na bubny plate nebo tak nějak. Takhle to tam vnáší zbytečně moc moderny. Jinak je zvuk sólovky výbornej, ten pružinovej reverb by umocnil dojem.
Tak stim souhlasimvasek píše:Je to fajn, jenom bych si dovolil jednu poznámku - jestli jsem pochopil správně zamýšlenou atmosféru, tak bych použil nějakej víc vintage reverb. Na kytary nějakou simulaci pružiny, na bubny plate nebo tak nějak. Takhle to tam vnáší zbytečně moc moderny. Jinak je zvuk sólovky výbornej, ten pružinovej reverb by umocnil dojem.

A mas nejaky vylozeny tip na pruzinove verby?
Sam bych si chtel nejaky koupit.
Nemám, nikdy jsem neměl potřebu je používat. Samozřejmě jsem měl skoro vždycky pružinu na kytarovým aparátu, ale staženou na nula. Ale ve spoustě pluginů jsem viděl možnost simulace pružiny. Určitě je taky možnost stáhnou nějaký impulsy.
Tuhle jsem dostal tip používat plate reverb na bubínek, že prý ho "nahalluje", ale neposune v mixu dozadu, což roomy a hally dělají.
Tuhle jsem dostal tip používat plate reverb na bubínek, že prý ho "nahalluje", ale neposune v mixu dozadu, což roomy a hally dělají.
Diky. S reverbama a delayema porad experimentuju, sice tam porad nemuzu dostat presne tu spinu a pruzinu, ale uz to ma aspon nejakej ksicht, se kterym jsem docela spokojenej. Taky se to snazim s reverbovanim moc neprehanet, aby to zustalo trochu vzdusny a ne vsude zaplneny. Jede do toho permanentne spousta zvuku ve hre. Kytary jsou hrany pres Guitarrig a mam na nich interni verby a delaye, na zbytek pouzivam Spacemaster a Spring tank reverby z reaktoru a docela pekny veci dela i Spektral delay. Ale nejak se mi jeste nepodarilo najit ty spravny nastaveni predelaye, delky, zrnitosti odrazu, barvy atd..
Bohuzel musim mit pristi tyden zfinalizovanjech 10 takovejhle tracku a jeste mi tri zbyvaj, takze na dalsi zvukovy laborace proste neni cas...
Bohuzel musim mit pristi tyden zfinalizovanjech 10 takovejhle tracku a jeste mi tri zbyvaj, takze na dalsi zvukovy laborace proste neni cas...