Amorph - kytarofka 002

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Amorph
Moderátor

Amorph - kytarofka 002

Příspěvek od Amorph »

Po delsi dobe jsem si doma zas brnkal na kytaru a dostal jsem tvorivou naladu, takze tady je malej nastrel pisnicky pro kapelu. Co rikate na zvuk? Kytary, bici...

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/amorph/002128.mp3

Jinak kdyby to nekoho zajimalo, tak bici jedou z Battery 3 a kytary jsou hrane pres preamp peavey rockmaster a simulace repraku delaj 3 impulsy ruznych messaboogie beden ve Voxengo pristine space.
Pri cteni vlakna o oteplovani zvuku jsem se trochu inspiroval a na grupe kytar je digital fishphones THD, ale hlavne vse krome bicich posilam pres grupu ve ktery je JB-Tapeit jako simulace pasu a bici jdou primo na vystup a zaroven jsou sendem primichavani i do tyhle grupy.

Ten Tapeit mi prijde, ze dela prijemnou mekkou saturaci. Neda se to ale hodit na bici primo, protoze sezere transienty. http://rekkerd.org/jeroen-breebaart-rel ... peit-v101/

rastis

Příspěvek od rastis »

tie gitary zneju pekne. ale nabrusil by som ich na vyskach. bicie sa mi az tak nepacia.

digital fishphones THD je co ? respektive co to robi ?

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

rastis

Příspěvek od rastis »

no uz som si to aj stiahol sam, ale reku aj tak sa spytam najprv :)

vasek

Příspěvek od vasek »

souhlas s rastisem, kytary zní pěkně, bicí se mi nelíbí.
Celkově na mě působí ta muzika/zvuk jako strašně "přebušená", je to hodně únavný poslouchat.

toxin

Příspěvek od toxin »

čau ty bicí fakt nejsou dobrý...Jinak zvuk kytar mi príjde v pohodě i nápadadem je to fajn.

delay

Příspěvek od delay »

Takhle nějak si představuju přehulenej zvuk... Je to fakticky trochu nepříjemný na poslech... nedokážu specifikovat čím. Ono je to hlavně moc plochý a necítím téměř žádnej prostor. Mám pocit, že za to mohou zejmena bicí.

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

Zdravím, súhlasím s ostatnými--tiež mi to hned udrelo do uší--gytara fajn-melodicky--zvukovo by som este vybrusil, ale bicie su dosti utopene.na snare mas dosti verbu..coz by az tak zle mozno neprislo..ale su hrozne nevyrazne..skus trebarz addictive drums..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Prijemny je to! Kytara mi zni dost podobne jako Sansamp PSA1, podobnej charakter... Bici jsou nahodou zajimavy, je jasny ze neslo o "klasicky" bici, je to rizly nakou elektronikou, trosku jakoby do triphopu mozna, je to zajimavy, jeste bych to malinko dotahl, zvyraznil kopak... covece zrovna dneska jsem se snazil do pristine space natahnout vic impulsu ale nezvladl jsem to rozchodit :) Ani jeden :)

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Cistou kytaru bych vytahl, prijde mi zbytecne utopena. A taky se mi moc nelibi charakterem zvuku, ale to uz je dost subjektivni vec. Zkresleny kytary celkem dobry, hlavne v te pasazi napr. kolem 1:25, tam to hraje pekne, ale v nekterych pasazich mi prijde, ze se docela hadaji, je to dost nekonkretni bordel (napr. 0:50 az 1:20) a je to skoda, protoze ten riff zni dobre, akorat ty vyhravky jsou dost vzadu.

Bici jsou rozhodne zajimavy, IMHO by mohly byt v realu dost obtizne hratelny, ale to je nazor nebubenika, tak treba to okomentuje nekdo kompetentni.

P.S.: Stejne si myslim, ze je lepsi snimat box :-)

velvet

Příspěvek od velvet »

Melodie, kytary prijemne
bici fajn, v dnesni dobe jeden nevi, co je produkcni zamer a co ne
tak tezko potom rikat "co je spatne"
krome toho co je vlastne spatne :?:

Jedine, nad cim bych se pozastavil je, ze je to takove "granulovane"
ba primo digitalne saturoidni

zrovna jsem mel prepnuto, aby mi Audio z compu hralo skrze DA prevodnik, tak se kouknu na metry a
skutecne, usi slysely dobre - porad je to "in red"

podle meho neni treba to takhle tlacit, tu master savli...
klidne o 5 db v rms mene a verim, ze granule zmizi

:wink:

Odpovědět