Amorph - minimal dance?

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Amorph
Moderátor

Amorph - minimal dance?

Příspěvek od Amorph »

Tak zase neco completely different. Trochu jsem zase zavzpominal na devadesatky a zaroven jsem si chtel zkusit i neco, co by snad mohlo fungovat v klubu. A predevsim to vzniklo jako zkouska novych nastroju v Reaktoru 5.5 :) Prvni nastrel, co vy na to?

Minimal dance? aktualni verze
minimal dance? - mix 355

matucha

Re: Amorph - minimal dance?

Příspěvek od matucha »

Mas tam moc variaci v base, ta by lip fungovala monotonnejsi. Samozrejme ta zvedla v "refrenu" je spravne.

No a pak vidim trochu nedostatku v rytmice a propojenosti. Mas moc plochy ty hihaty, nepulzujou v beatu. Budto si pohraj s velocitama a nebo se sidechainem (z kopaku). Sidechainem z kopaku bys toho mel asi mackat vic, aby se to vsechno propojilo. K tomu taky budes este potrebovat chvili michat ;).

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

matucha: dik. Jo to jsou veci, ktery tak nejak tusim. Zatim jsem to vlastne vubec nemichal. Je to jen ciste to co leze z reaktoru, bez dalsich efektu, akorat na necem je lehce reverb a na masteru to je trochu spojeny limiterem;)

delay

Příspěvek od delay »

Ahoj. Beru to jak experiment, 90-ky to určitě připomíná, některý zvuky mi přijdou úsměvné nebo komické, stejně jako tenkrát. Jinak mě nenapadá, co k tomu napsat, snad jen, že jak ti ve 3.05 resp. 3.20 začíná ten hlavní motiv a ve 3.36 je zase break, že bych ho tam už nedělal, nebo prodloužil ještě 1x - 2x ten hlavní motiv, přišlo mi to moc brzo, ale je to třeba jen momentální vjem... A samozřejmě mám raději tvojí vážnější tvorbu :)

matucha

Příspěvek od matucha »

podle me pude o to, jak se to doprodukuje, urcite to muze jako dnesni track fungovat... jo ta struktura je trochu chaoticka. Zvuky mi nepridou smesny, jen je chce dotahnout a vymichat, pak budou fungovat.

BS

Příspěvek od BS »

ted to slysim na sluchatkach v praci a je to dosti hokej. poslechnu jeste doma, a dam nejakej lepsi feedback :]

dendy

Příspěvek od dendy »

ale z toho reaktora lezu ozaj neuveritelne dobre zvuky.. aj ta basa taka pevna .. hudobne ma to nejak zvlastn neoslovilo, ale ako demo ne reaktor ma to fakt zaujalo :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Fuuuha... Amorph daj sem uz riadny kaliber, ako som od teba zvyknuty. Aspon .45, pripadne .50 :-)

matucha

Příspěvek od matucha »

Sice to neni zadnej zazrak, ale me to bavi vic nez vetsina 80kovejch amophovin, ktery znam. Takze nesouhlasim s tim, ze by to bylo smesny, sragora nebo ze je to horsi ne stara tvorba, rek bych ze naopak ;)... jen to samozrejme je potreba dotahnout.

eraser_svk

Příspěvek od eraser_svk »

Rozhodne funkčná vec... mne sa to páči.

peteness

Příspěvek od peteness »

Potencial to ma, jsou tam zajimavy mista. Celkove je to ale trochu bezradne. Mozna by to chtelo dat si pauzu a po case se vratit a pokracovat. Ty zvuky jsou docela v pohode a celkovy sound bych ted neresil.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pro me je tak 50/50. je tam nekolik "fragmentu", ktery me bavej a par veci, co mi tam nesedi..
trochu na me z toho dejcha nejaky davny ebm. k soucasnymu klubovymu soundu tomu rozhodne chybi propracovanejsi a rafinovanejsi rytmika a zaroven i to podle me nejtezsi u tyhle hudby - "aby track prirozene plynul, struktura byla souvisla, ale zaroven aby to nenudilo". napadli me dva lidi, ktey by te mozna mohli inspirovat...
http://www.myspace.com/patrickchardronnet
http://www.myspace.com/guygerber

ale treba jsem mimo a orientujes to jinym smerem ;)

c9000

Příspěvek od c9000 »

nejde mi to pustit, píše : eror 2032

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Cez vikend Ezone FTP oddychuje :-)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Tak jsem s tim trochu zahybal, par veci pridal, par zmenil a uz jsem zacal resit i zvuk.

minimal dance? - mix 355

Odpovědět