Amorph - Spacemaster
Amorph - Spacemaster
Polední pauza. Reaktor 5 - synthy, reverb a multiband na masteru, do toho Akustik piano a Battery 3.
Spacemaster
Spacemaster
Naposledy upravil(a) Amorph dne 12 lis 2008 15:53, celkem upraveno 2 x.
-
Tak po roce a neco jsem se vratil k tehle veci, trochu premichal a pridal neco na konec a myslim, ze takhle uz by to mohlo zustat.
SpaceMaster mix 143
SpaceMaster mix 143
Je to příjemné, celkem, atmosferický track. Čekal bych tam s tím piánem nějaké zásadnější melodie, mě se to zdá spíš jak improvizace.
Tady není nic moc zapamatovatelného, co bych si z té skladby odnesl, čím bych si jí pamatoval. A jako čistý relax je to zase až dost rychlé, tak moc nechápu smysl téhle věci.
Tady není nic moc zapamatovatelného, co bych si z té skladby odnesl, čím bych si jí pamatoval. A jako čistý relax je to zase až dost rychlé, tak moc nechápu smysl téhle věci.
Drummer: kytara? to me do tyhle veci teda nenapadlo:) basa je schvalne takhle rozplizla. Zkousel jsem ji zkonkretnit a zkratit aby nepreznivala, ale uz to pak nebylo ono. Mimo harmonii, hm, no nevsim jsem si:)
jindy2: jo piano je improvizace.
no hlavne to ma byt relax, rikal jsem si, ze zkusim neco nenarocnyho a klidnyho, co jede v jedny rovine od zacatku do konce.
btw. doufam, ze jste poslouchali novou verzi? Ted uz jsem teda opravil i link na zacatku threadu...
jindy2: jo piano je improvizace.
no hlavne to ma byt relax, rikal jsem si, ze zkusim neco nenarocnyho a klidnyho, co jede v jedny rovine od zacatku do konce.
btw. doufam, ze jste poslouchali novou verzi? Ted uz jsem teda opravil i link na zacatku threadu...
Jasně, novou...na relax mi to fakt přijde trochu moc rychlé, takové zběsilé. Ono je to asi tím, že tam máš hodně rytmických nástrojů, já bych tam udělal větší akordové plochy a do toho improvizoval pomaleji na piáno a z té improvizace se potom pokusil vysbírat silné úseky a z těch to potom naaranžovat. No kecat ti do toho nebudu